Second Act: Krásná pokojská z hypermarketu

Second Act: Krásná pokojská z hypermarketu | Fandíme filmu
Sony Pictures Releasing
Popová zpěvačka už zase bude hrát obyčejnou ženskou, co ke štěstí přišla.

Krásná pokojská z hypermarketu aneb čeká nás JLo v další romantické komedii o pracovité dívce, která ke štěstí přišla. Nový film, ve kterém zpívající Portoričanka ztvární hlavní postavu, se hrdě hlásí k tradici 'pohádkových' story typu Podnikavá dívkaJennifer Lopez se pomocí svého elánu a zkušeností přímo "z ulice" bude snažit dokázat těm nahoře, že mít univerzitní diplom není vše.

Ansámbl neobyčejně vzhledných ženských postav, které budou Lopez (Dost, Zakázané ovoce) sekundovat, se aktuálně rozrostl o dvě herecké divy: Vanessu Hudgens (Muzikál ze střední, Springbreakers) a Annuleigh Ashford, známou například ze seriálů American Crime Story a Masters of Sex, která navíc má doma divadelní cenu Tony. Hudgens se ve filmu nazvaném Second Act zhostí role mladé vedoucí obchoďáku. Jejím předchozím projektem byl nepříliš kladně hodnocený komediální seriál Powerless, v současné chvíli točí indie komedii Dog Days. Své nadšení pro věc vyjádřila v tweetu, kterému vévodí její foto s Jennifer Lopez: "Už se moc těším, až s JLo začneme točit!" Feminní casting doplňuje ještě Leah Remini (Handsome, Mad Families).

JLo se ujala produkce spolu s Bennym Medinou, Justinem Zackhamem a Elaine Goldsmith-Thomas. Zackham (Než si pro nás přijde) s Goldsmith-Thomas také vytvořili scénář. Poselství snímku je nasnadě, ale pokud bude podáno správným způsobem, není důvod, proč bychom se u stojedenkrát viděného příběhu nemohli dobře pobavit. Natáčet se začne na konci měsíce v New Yorku.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu