Hotel Transylvánie 3 nás zavede na strašidelnou výletní plavbu

Hotel Transylvánie 3 nás zavede na strašidelnou výletní plavbu | Fandíme filmu
Příběh se poprvé bude celý odehrávat mimo stěny hotelu. Máme první fotku a podtitul filmu.

Příští rok se kromě dlouho očekávaného snímku jako jsou Úžasňákovi 2 dočkáme i mnoha jiných animovaných filmů, které se svými pokračováními budou snažit zopakovat úspěch předešlých dílů. Do této skupiny jistě patří i třetí díl Hotelu Transylvánie s podtitulem Příšerózní dovolená, který bude usilovat o umístění na pomyslnou poličku vedle dvou předchozích filmů, které si odnesly lehce naprůměrná hodnocení jak v oblasti diváckého, tak finančního úspěchu. Ten by se po letošních propadácích (Emoji ve filmu, Šmoulové: Zapomenutá vesnice) studiu Sony docela hodil a největší potenciál lze vypozorovat právě v završení trilogii o příšerách, které se po několika staletích konečně rozhodly otevřít světu.

Film se do kin dostane až příští léto a na nějaký ten trailer si tedy budeme muset ještě pár měsíců počkat. Zájemce o film ale potěšíme prvním promo obrázkem, který zachycuje všechny hlavní postavy, které si náramně užívají dovolené na zaoceánské lodi, kde můžou všechny starosti spojené s provozem hotelu hodit za hlavu. Jediný, kdo má s pořádnou porcí volna trochu problém je Drákula, který se bezhlavě zamiluje do kapitánky. Jak se obávanému upírovi povede vybalancovat rodinu, přátele a novou lásku zjistíme už 12.7. 2018, kdy má film premiéru.

V roli hlavních hrdinů se v originálním znění opět objeví Adam Sandler (Drákula), Selena Gomez (Mavis), Andy Samberg (Johnny), David Spade (neviditelný muž Griffin), Molly Shannon a Steve Buscemi (vlkodlaci), Keegan-Michael Key (mumie Murray), Asher Blinkoff (Dennis), Kevin James (Frank), Fran Drescher (Eunice) a Genndy Tartakovsky (Blobby). Tartakovsky se stejně jako v prvním díle ujal režie a spolu s Michaelem McCulleresem (Mimi šéf, Shrek 5). Producentem se stal Michelle Murdocca a roli výkonného producenta si stejně jako v předchozích dílech zopakuje Adam Sandler.

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest