Vetřelec: Další pokračování se má zaměřit na umělou inteligenci

Vetřelec: Další pokračování se má zaměřit na umělou inteligenci | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Ridley Scott stále chystá dalšího Vetřelce.

Vetřelec: Covenant dopadl určitě hůř, než si od něj studio slibovalo. V létě se tak proslýchalo, že Fox přehodnocuje budoucnost celé ságy. Asi před měsícem šéf studia Stacey Snider uvedl, že snímek sice byl zklamáním, ale Ridley Scott a producentka Emma Watts mají důvěru při hledání dalšího příběhu ze světa Vetřelce. Ten je podle Snidera bohatý, a tak sice nelze vyloučit, že vznikne až příliš povědomý příběh, který se může dostat před diváky do potíží, ale to nemění nic na tom, že je tu stále potenciál vymyslet událost, planetu nebo padoucha, který by byl průlomový. Skoro to zní, jako by se Snider snažil taktně naznačit, že vetřelecká sága může fungovat, pokud nebude pořád dokola omílat to samé.

A možná, že se Scott skutečně novým směrem vydá. V rozhovoru pro Empire uvedl, že vývoj vetřelce (toho tvora) je téměř zmapovaný, ale režisér by se nad něj rád povznesl a vyprávěl jiný příběh, který se bude soustředit především na umělou inteligenci. Na svět, jaký by umělá inteligence vytvořila, pokud by se ocitla na nové planetě. Ridley také dodal, že pro „Covenant 2“ mají už docela důkladné plány.

Naznačuje snad Scott, že nebude točit prequel Covenantu, jak jeden čas zvažoval, ale rovnou pokračování? Dostane se David (Michael Fassbender) s nákladem lidí a embryem královny na nějakou další planetu, kde bude experimentovat? Dříve se proslýchalo, že by v dalším filmu větší roli měli hrát Inženýři, ale také, že scénář už byl dokončený. Nevíme, zda se jednalo o omyl nebo se scénář přepisuje. Scott v rozhovoru také uvedl, že na novém filmu začne pracovat již brzy, tak uvidíme, zda se v dohlednu dozvíme něco nového.

PS: Že chce ukázat něco nového, to tvrdil Scott už o Covenantu a nakonec byl film přímo protkaný známými elementy. Tak uvidíme, zda se do budoucna bude dařit lépe.

Zdroje: Variety, Empire

Vetřelec: Covenant

19.05.2017 | USA, Velká Británie, Kanada, Austrálie, Nový Zéland
Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller, Horor
Info o filmu

Galerie: 3

Vetřelec: Další pokračování se má zaměřit na umělou inteligenci | Fandíme filmu Vetřelec: Další pokračování se má zaměřit na umělou inteligenci | Fandíme filmu Vetřelec: Další pokračování se má zaměřit na umělou inteligenci | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest