The Osiris Child: Akční sci-fi z prostředí vesmírné kolonizace

The Osiris Child: Akční sci-fi z prostředí vesmírné kolonizace | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Futuristická výspa civilizace, moderní žoldáci a závod s časem o život dcery jednoho z nich. Seznamte se, koukněte na trailer.

O The Osiris Child jsme vás poprvé informovali před dvěma lety, tehdy ještě projekt nesl označení SFv1, což je zkratka pro Science-Fiction: Volume 1. Plný název tak v současnosti zní The Osiris Child: Sicence Fiction Volume One, popřípadě můžete titul a podtitul najít také v opačném pořadí.

Příběh je zasazený do budoucnost, do časů meziplanetární kolonizace. Hrdinou filmu je Sy Lombrok (Kellan Lutz), bývalý ošetřovatel s temnou minulostí, který se v současnosti potuluje z místa na místo. Sy uzavře nečekané spojenectví s Kanem Sommervillem (Daniel MacPherson), který pracuje pro mimo-zemskou vojenskou organizaci Exor. Globální krize (za kterou ve skutečnosti může právě Exor) se nevyhnutelně blíží, a tak dvojice závodí s časem, aby zachránila Kaneinu dceru Indi (Teagan Croft).

Snímek natočil Shane Abbess, který má za sebou Gabriela – Anděla pomsty a Infini. Stejně jako na všech jeho předchozích snímcích s ním i tentokrát spolupracoval scenárista Brian Cachia. Dále hrají Isabel Lucas (Emerald City, Válka bohů), Rachel Griffiths (Six Feet Under), Temuera Morrison (představitel Bobby Fetta a Jango Fetta ze Star Wars) nebo Bren Foster (The Last Ship). Snímek si odbyl premiéru loni na podzim na americkém Fantastic Festu, od té doby se postupně objevoval na různých okrajových trzích, až byl letos v létě poprvé vydaný na DVD a Blu-ray. Takže pokud jste už film viděli, dejte vědět, nakolik se povedl.

Jak už název napovídá, má se jednat o první část nové ságy. Abess v rozhovoru uvedl, že už společně s Lutzem pracuje na druhé části. Připravených je celkem pět dílů, přičemž Osiris Child je příběhem zrodu mladé žoldačky, která je na lovu. Aktuální film představuje postavy, které se k jejímu lovu připojí. Obecenstvo podle režiséra v dnešní době miluje seriály a vyprávění na pokračování vyhledává. Stoprocentně se prý dočkáme dvojky, a pokud budou mít diváci zájem, přijdou i další díly.

Zdroj: Stack

Galerie: 8

The Osiris Child: Akční sci-fi z prostředí vesmírné kolonizace | Fandíme filmu The Osiris Child: Akční sci-fi z prostředí vesmírné kolonizace | Fandíme filmu The Osiris Child: Akční sci-fi z prostředí vesmírné kolonizace | Fandíme filmu The Osiris Child: Akční sci-fi z prostředí vesmírné kolonizace | Fandíme filmu The Osiris Child: Akční sci-fi z prostředí vesmírné kolonizace | Fandíme filmu The Osiris Child: Akční sci-fi z prostředí vesmírné kolonizace | Fandíme filmu The Osiris Child: Akční sci-fi z prostředí vesmírné kolonizace | Fandíme filmu The Osiris Child: Akční sci-fi z prostředí vesmírné kolonizace | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu