Box Office: Přízemní tržby pro Nebeského gaunera

Box Office: Přízemní tržby pro Nebeského gaunera | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Tom Cruise si zkusil oldschoolovou oddechovku a prošel jen tak tak. Navíc se stejnou tržbou, jakou má To ve čtvrtém víkendu.

Hlavní novinkou víkendu je Barry Seal: Nebeský gauner, který konečně přichází s dosavadními 64 miliony dolary z mezinárodních trhů do americké distribuce. Start je ale slabých 17 milionů. Důvod je jasný: Tom Cruise. To rozhodně není negativum. Barry Seal je prostě oldschoolový film, který táhne jedno herecké jméno. Není to série Mission Impossible, není to Jack Reacher, tedy série které v posledních letech udělaly z Cruise akčního kaskadéra. Pro herce to bude jedna z nejnižších premiér, zároveň ale premiéra u filmu, který ukazuje, že Cruise nutně nepotřebuje viset za letadlem nebo šplhat po mrakodrapech. S rozpočtem střídmých 50 milionů se nějaké hezké peníze určitě vydělají.

Druhou novinkou je remake Hráčů se smrtí. Toho se chopil Niels Arden-Oplev a s pomocí týmu mladých doktorů (Nina Dobrev, Ellen Page, Diego Luna), kteří se záměrně uvádějí do stavu klinické smrti, zkoušejí štěstí v širokém nasazení. Film totálně pohřbili recenzenti a aktuálně si drží na Rotten Tomatoes krásných 0%. Film přesto utržil alespoň 6,7 milionů, navíc v Sony zatáhli jenom čtvrtinu 20milionového rozpočtu, takže to pro ně žádná katastrofa nebude. Pro tvůrce tak hlavně nehezký titul v portfoliu. Mezinárodně se utržily další 3 miliony.

Barry Seal, horor To a Kingsman: Zlatý kruh mají tento víkend shodně po 17 milionech. Začneme klaunem na maloměstě, který má tu sedmnáctku ve čtvrtém víkendu! Aktuálně jsme na 291 milionech a od konečných tržeb Šestého smyslu film dělí jenom milion. Globálně 553 mega. Kingsman zaostává za jedničkou a příští víkend ho asi totálně dorazí Blade Runner. Prozatím ho může těšit 67 milionů po deseti dnech a potenciální stovka z Ameriky. Zbytek je na zahraničních trzích, kde zatím padlo 126 milionů. Jednička zvládla 400 globálně, tak alespoň 300? LEGO Ninjago se drží dobře, ale startovní tržba byla příliš malá a film má s 12 miliony nějakých 35,5 milionů po deseti dnech. Původní Čapí dobrodružství si vedlo loni v obdobném termínu o hodně lépe než tenhle značkový produkt. Dobrá zpráva? (Celosvětově Ninjago utržilo dosud 58 milionů).

Fox Searchlight vypustil z limitovaného nasazení Battle of the Sexes o legendárním tenisovém zápasu mezi Billie Jean King (Emma Stone) a Bobbym Riggsem (Steve Carell). Kritici si film pochvalují, ale žádné velké nadšení tuhle dramedii nedoprovází, což ukazuje i dost tristní tržba 3,4 miliony z 1200 kin. Tohle okamžitě potřebuje propojit s oscarovým zápolením, jinak ten film letí z kin do pár týdnů. Stačí se podívat na Stronger s Jakem Gyllenhaalem, který má ve druhém víkendu 941 000 dolarů a se 3 miliony celkem brzy kina opustí. 

Zajímavé věci se dějí v Číně, kde velice slušně odstartoval The Foreigner. Jackie Chan nedostal širší distribuci ve Spojených státech už pěkných sedm let a první ohlasy z Číny by mohly značit, že to možná bude první čínský hit, který úspěšně prorazí i v USA. Za dva dny 20 milionů a premiéra v Americe naplánována na 13. října.

Příští víkend prý jeden z nejlepších filmů roku, důstojné pokračování Blade Runner 2049. Taky se těšte na My Little Pony Film a Horu mezi námi.

Zdroj: Forbes

Barry Seal: Nebeský gauner

29.09.2017 | USA
Akční, Komedie, Krimi, Historický, Thriller
Info o filmu

Galerie: 5

Box Office: Přízemní tržby pro Nebeského gaunera | Fandíme filmu Box Office: Přízemní tržby pro Nebeského gaunera | Fandíme filmu Box Office: Přízemní tržby pro Nebeského gaunera | Fandíme filmu Box Office: Přízemní tržby pro Nebeského gaunera | Fandíme filmu Box Office: Přízemní tržby pro Nebeského gaunera | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest