Králíček Petr: Klasická pohádka musí být "cool" pro 21. století

Králíček Petr: Klasická pohádka musí být "cool" pro 21. století | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Koukněte se na trailer na nejnovější filmovou pohádku, co kombinuje živé herce a animované kouzelné postavičky.

Je tady další celovečerní adaptace populárního pohádkového příběhu. Tentokrát však překvapivě nikoliv od Disneyho, ale od konkurenčního studia Sony. Králíček Petr (Peter Rabbit) však na první pohled působí, že bude maličko prostopášnější, než je obvyklé právě u zmiňovaných disneyovek. Snímek má také na starosti Will Gluck, režisér snímku Panna nebo orel či Kamarád taky rád. Scénář snímku naopak napsal tvůrce zaměřený víc na děti, Rob Lieber, který má za sebou rodinnou komedii Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day a čeká na něj adaptace dalšího známého příběhu pro nejmenší – The Cat in the Hat. Autorkou původní předlohy je pak Beatrix Potter, o které jste mohli vidět celkem nudný životopis Miss Potter, s Renée Zellweger v hlavní roli.

Snímek nevychází z žádné konkrétní knížky, je původním Králíčkem Petrem jen volně inspirovaný. V novém příběhu se pan McGregor (Domhnall Glesson) a králíček (James Corden) dostanou do většího sporu, než kdykoliv předtím, když oba usilují o přízeň dobrosrdečné milovnice zvířat ze sousedství, slečny Bey (Rose Byrne). Trailer slibuje bláznivé pojetí, při kterém by nemuseli usnout ani rodiče, tak snad výsledný film nebude příliš uječený. Obsazení je fantastické. Vedle zmiňované trojky se ve filmu objeví ještě Sam Neill, jako starší verze pana McGregora a Margot Robbie, Daisy Ridley a Elizabeth Debicki namluví další zvířátka. Datum české premiéry je stanovené na 22. 3. 2018.

Galerie: 3

Králíček Petr: Klasická pohádka musí být "cool" pro 21. století | Fandíme filmu Králíček Petr: Klasická pohádka musí být "cool" pro 21. století | Fandíme filmu Králíček Petr: Klasická pohádka musí být "cool" pro 21. století | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest