Gangster Squad: Další gangsterka se skvělým obsazením

Gangster Squad: Další gangsterka se skvělým obsazením | Fandíme filmu
Sean Penn, Josh Brolin, Ryan Gosling či Emma Stone v kriminálce od režiséra Zombielandu. Uvnitř první plakát a trailer.

Že to v kriminálním filmu nemusí jen řachat a bouchat, se nás bude snažit přesvědčit Ruben Fleischer, režisér snímků Zombieland a 30 minut nebo méně. Na originálně vyhlížející gangsterku, zasazenou do 40. a 50. let 20. století, dostal od studia 60 milionů dolarů. Scénář podle knihy Tales from the Gangster Squad od Paula Liebermana napsal Will Beall, člověk stojící za scénáři několika dílů televizního seriálu Castle na zabití.

Tvůrcům se i s takto nízkým rozpočtem podařilo do filmu dostat prvotřídní herecké obsazení. Hlavní roli, rodáka z Brooklynu, který si jako nemilosrdný gangster podmanil Los Angeles, ztvární Sean Penn (Strom života, Tady to musí být). Příjmy získává z ilegálních prodejů zbraní, drog nebo prostitutek. To všechno pod ochranou nejen svých kumpánů, ale i místní policie a politiků, kteří jsou pod jeho kontrolou díky uplácení. Dokáže zastrašit i ty nejsvědomitější z nich, kdyby se proti němu náhodou chtěli vzepřít. Přesně to má v úmyslu tajná jednotka zvaná LAPD, vedená Joshem Brolinem (Milk, Muži v černém 3) a Ryanem Goslingem (Drive, Den zrady). Klade si jediný cíl – roztrhat gangsterův svět na kusy.

O roli, kterou nakonec získal Ryan Gosling, měli velký zájem také Joseph Gordon-Levitt a Adam Brody a také Emma Stone (Černobílý svět, Amazing Spider-Man), která po úspěšné Bláznivé, zatracené lásce z minulého roku opět spojí síly s Ryanem Goslingem, se musela o hlavní ženský part prát. O její roli měly zájem Ashley Greene, Lily Collins nebo Amanda Seyfried.

Čerstvý trailer, který nenechá nikoho na pochybách o slušně vyhlížejících kvalitách filmu, nám kromě zápletky představí i všechny hlavní herce. Ukázka má dravé tempo, díky kterému dvou a půl minutová stopáž uteče jako voda, navíc je skvěle podbarvená hip-hopovou skladbou od Jay-Z. Gangsterka natočená v dobovém stylu nám navíc servíruje spoustu stylových i drsných záběrů, které ukázce i filmu dodají jedinečný šmrnc. Jiné slovo než ‚stylový‘ se nehodí ani pro úžasný plakát, který najdete níže v galerii. Film by se měl do českých kin dostat o den dříve než v Americe, tedy 18.10.2012.

 

Gangster Squad: Trailer

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu