Indsidious 4: Nový název, plakát a dva trailery

Indsidious 4: Nový název, plakát a dva trailery | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Úspěšná hororová série odemkne hlubiny vašeho strachu. Nebo by alespoň ráda...

Čtvrtý díl série Insidious ponese plný název Insidious: The Last Key (Poslední klíč). To vytváří dojem určité konečnosti, což je pochopitelné, protože série už nemá příliš kam jít. Dvojka vlastně příběh uzavřela, jen abychom se ve trojce vrátili do minulosti a ve čtyřce na trojku navázali. Možná tedy půjde o poslední dílek skládačky z života parapsycholožky Elise Rainier. Spolu s oficiálním titulem byl zveřejně také plakát a první dva trailery, které minimálně za mě neukazují nic moc zajímavého. Zase je tu vystrašená domácnost, zase výlety do záhrobí. Nejzajímavějším motivem celého traileru je uzamykání hlasivek klíčovými prsty a určitou neznámou je také časové zařazení celého vyprávění. Trailery zatím svým střihem maskují, jak přesně spolu vlastně několik rovin vyprávění souvisí. Každopádně se podíváme do mládí Elise a do jejího rodného města.

Jako Elise se vrací Lin Shaye, dále hrají Leigh Whannell, který je zároveň scenáristou filmu, Angus Sampson, Kirk Acevedo (Fringe, příští řada Arrowa) a Specer Locke (K-Mart ze série Resident Evil). Režíroval nepříliš zkušený Adam Robitel, datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 4. 1. 2018.

Insidious: Poslední klíč

05.01.2018 | USA
Thriller, Horor, Mysteriózní
Info o filmu

Galerie: 2

Indsidious 4: Nový název, plakát a dva trailery | Fandíme filmu Indsidious 4: Nový název, plakát a dva trailery | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest