Little Evil: Hororová komedie o posedlém dítěti

Little Evil: Hororová komedie o posedlém dítěti | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Až si budete chtít vzít svého vysněného partnera či partnerku, tak se raději nejprve ujistěte, zda náhodou nemá dítě z předchozího vztahu, jež se chová jako reinkarnovaný ďábel.

Gary, hlavní hrdina filmu Little Evil, je vcelku šťastný muž. Zrovna si vzal za manželku mladou a půvabnou Samanthu, která je doslova ženou jeho snů. Jediným negativním aspektem vztahu je jeho nevlastní syn Lucas, jehož podivné a děsivé chování brzy navede Garyho k myšlence, zda se nestal nevlastním otcem převtěleného antikrista. Za režií i scénářem stojí Eli Craig (Tucker & Dale vs. Zlo).

Hlavní roli Garyho ztvárnil Adam Scott (Krampus: Táhni k čertu, Sedmilhářky). Jeho čerstvou manželku si zahrála Evangeline Lilly (Ztraceni, Hobit) a posedlého syna Owen Atlas. Dále hrají Tyler Labine (Zoom, Šéfka), Donald Faison (Kick-Ass 2, Skyline) a Clancy Brown (John na konci zemře, Noční můra v Elm Street).

Little Evil je už od 1. 9. ke zhlédnutí na Netflixu a zatím se mu dostalo vesměs lehce nadprůměrných hodnocení. To lepší z filmu je prý k vidění už v traileru. I tak by to ale nemusel být vysloveně špatný film, spíše absurdní komedie ideální na odreagování či zkrácení dlouhé chvíle.

Galerie: 3

Little Evil: Hororová komedie o posedlém dítěti | Fandíme filmu Little Evil: Hororová komedie o posedlém dítěti | Fandíme filmu Little Evil: Hororová komedie o posedlém dítěti | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest