Indiana Jones 5: Ne, Shia LaBeouf se skutečně nevrátí

Indiana Jones 5: Ne, Shia LaBeouf se skutečně nevrátí | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 5 obrázků
Scénář filmu je prakticky hotový, čeká se na Forda a Spielberga.

Naposledy, když jsme slyšeli o Indianu Jonesovi 5, zrovna se o rok odkládal. Můžeme jen spekulovat o tom, proč ke změně došlo, ale pravděpodobně je vytížený režisér Steven Spielberg či studio Lucasfilm, popřípadě Lucasfilm nemá na rok 2020 nachystané žádné Hvězdné války, tak tam chce zaplnit mezeru právě Jonesem. Každopádně to nevypadá, že by byly nějaké potíže s vývojem projektu.

Scenárista David Koepp v rozhovoru pro EW uvedl, že v tuhle chvíli je hotový scénář, který už by měl potřebovat jen menší ladění. Může Koepp prozradit cokoliv bližšího? Nic moc. Jisté je, že po většinu filmu se bude hledat nějaký další artefakt, a že se ve filmu v žádném případě neobjeví Mutt Williams. Postava, kterou hrál v Království křišťálové lebky Shia LaBeouf, byla částečně prezentovaná jako Indyho možný nástupce. Pokud ale někdy Harrison Ford předá pochodeň dál, do LaBeoufových rukou to nebude. Po několika letech na hollywoodské špici mladý herec na komerční projekty zanevřel, začal se věnovat artovým extravagancím a o natáčení Jonese se v jednom rozhovoru vyjádřil značně nevybíravě, načež jej Ford označil za idiota, takže tady spolupráce asi opravdu nehrozí, ani kdyby Shia znovu zatoužil podlehnout volání dobrodružných dálek.

Jakým způsobem tak nakonec série bude v budoucnosti pokračovat, stále nevíme. Jisté je jen to, že mnohamilionovou investici Disney (Lucasfilm) nenechá ležet nevyužitou, takže na předávání pochodně nebo přeobsazení Indyho zkrátka a dobře jednou dojde. Závěrem Koepp dodal, že doufá, že pokud půjde vše hladce, tak snad bude Indiana Jones 5 příštím Spielbergovým natáčením. Kamery by se tak mohly roztočit následující rok, až si Steven odbude všechny povinnosti spojené se snímky The Post a Ready Player One.

Datum premiéry Indiany Jonese 5 je v tuhle chvíli stanovené na 10. 7. 2020. Na závěr si připomeňte jeden z kousků, jakými se Shia s chutí v posledních letech zabývá:

Zdroj: EW

Galerie: 6

Indiana Jones 5: Ne, Shia LaBeouf se skutečně nevrátí | Fandíme filmu Indiana Jones 5: Ne, Shia LaBeouf se skutečně nevrátí | Fandíme filmu Indiana Jones 5: Ne, Shia LaBeouf se skutečně nevrátí | Fandíme filmu Indiana Jones 5: Ne, Shia LaBeouf se skutečně nevrátí | Fandíme filmu Indiana Jones 5: Ne, Shia LaBeouf se skutečně nevrátí | Fandíme filmu Indiana Jones 5: Ne, Shia LaBeouf se skutečně nevrátí | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest