Emma Stone a Ryan Gosling opět jako žhaví milenci

Emma Stone a Ryan Gosling opět jako žhaví milenci | Fandíme filmu
Dostal vás tenhle pár v Bláznivé, zatracené lásce? Dostane vás znovu ve filmu Focus.

Tvůrci úspěšné romantické komedie Crazy, Stupid, Love, Glenn Ficarra a John Requa plánují další společný snímek a to pro studio Warner Bros. Kromě obou režisérů se na filmu má podílet producent Denise DiNovi a hlavní role by si podle všeho měli zahrát Ryan Gosling (Drive, Den zrady) a Emma Stone (Amazing Spider-Man, Kamarád taky rád), ti si společně zahráli právě už ve zmiňovaném filmu Crazy, Stupid, Love.

Film by se měl jmenovat Focus. O čem bude? Měl by pojednávat o romantickém vztahu mezi profesionálním podvodníkem a pohlednou začátečnicí v jeho oboru. Protože se ale živí lhaním a podváděním, přináší jejich vztah pro oba nebezpečí. Když se po čase potkávají znovu, vše se ještě zkomplikuje.

Zápletka i jména tvůrců nezní ani trochu špatně a tak můžeme jen doufat, že nás mile překvapí podobně jako při jejich první společné spolupráci na Crazy, Stupid, Love. Kdy se film začne natáčet a jací další herci se v něm objeví zatím nevíme, nicméně Ryana Goslinga a Emmu Stone budeme letos moci spolu vidět i v krimi dramatu režiséra Rubena Fleischera, The Gangster Squad.

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest