Box Office: Terminator 2 ve 3D?

Box Office: Terminator 2 ve 3D? | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Dva týdny mezi letní a podzimní sezónou se může mluvit tak maximálně o Terminátorovi 2, který přichází ve 3D remasteru.

Letní sezóna skončila a poslední srpnový víkend je tak jedna velká nuda. Nejlepší novinkou je animák Balerína s 4,7 miliony. To je hodně slabá tržba, ale popravdě jde o francouzsko-kanadskou rok starou produkci, která ve světě už utržila 58 milionů. Tenhle rok se opravdu žádnému animáku nedařilo kromě Já, padoucha 3.

Distributor BH Tilt nasazuje do tisícovky kin kung-fu film Birth of the Dragon, který je o fiktivním příběhem o legendárním souboji mezi Brucem Leem a Wong Jack Manem ze 60. let. Taky to není žádná výhra a utrženo bylo jen 2,5 milionů. BH Tilt většinou nasazují pečlivě cílené a marketingově nenáročné horory, tohle je krok vedle.

Subdivize Sony nasazuje další křesťanský film s názvem All Saints. Poslední tři roky jela Ježíšova produkce jako šílená a Válečný kabinet, Nebe existuje a Zázraky z nebe na sebe parádně vydělaly. Diváci jsou ale očividně přejedení, navíc když tento rok už uspěly Chatrč a The Case for Christ. Za víkend jen 1,6 milionů. Rozpočet byl dvojka, takže žádná katastrofa. 

A poslední novinka je Terminátor 2 ve 3D. Ten vyrazil do 463 kin a utržil 562 000 dolarů. Otřesné v rámci 3D re-releasů. Top Gun zvládl 2 miliony, první Indiana Jones dal 1,6 milionů za víkend. James Cameron navíc tento víkend nepropagoval ani tak Terminátora jako spíš Wonder Woman, když plácal něco o tom, jak hezká žena nemůže být feministická ikona. Příští týden Blízká setkání třetího druhu v 700 kinen, normálně ve 2D.

Jedničkou víkendu tak mohli být Zabiják & bodyguard s 10 miliony. Pro Lionsgate to bude skrytý hit, který možná dá 60 mega navzdory negativnímu přijetí kritiky. Aktuálně 39 milionů, což mimochodem utržilo tohle léto i Pěkně blbě, další skrytý hit Lionsgate. Annabelle 2 má globálně už 215 mega. Sedmasedmdesátka je z Ameriky a tento víkend se připočítává 7 milionů pro prequel spin-offu V zajetí démonů. Loganovi parťáci stále nešťastní. Propad 43 % je parádní, ale čísla jsou slabá okolo 4 milionů v druhém víkendu. Film má ze Států patnáctku a bude potíž to dostat alespoň přes 25 mega. 

Příští víkend by měla konečně dorazit Tulipánová horečka, kterou Weinsteinové přesunuli už počtvrté. Historické drama s Alicií Vikander mělo vyjít tento pátek, ale přijde prý až 1.9. Snímek natočený už v roce 2014 chtějí s nadsázkou vidět úplně všichni, aby se přesvědčili, jaká čtyřikrát pozdržená katastrofa to vlastně je. 

Zdroj: Forbes

 

Balerína

04.11.2016 | Francie, Kanada
Komedie, Dobrodružný, Animovaný, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 3

Box Office: Terminator 2 ve 3D? | Fandíme filmu Box Office: Terminator 2 ve 3D? | Fandíme filmu Box Office: Terminator 2 ve 3D? | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest