Han Solo: Jedna postava bude zcela vystřižena. A známe název?

Han Solo: Jedna postava bude zcela vystřižena. A známe název? | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Ve filmu by se také mohla objevit postava ze Síla se probouzí.

Výměna režiséra samostatného snímku s Hanem Solem má další důsledek. Z filmu bude zcela vystřižený Michael K. Williams. Ten si podle vlastních slov měl ve snímku zahrát napůl člověka, napůl zvíře – mimozemský tvor měl být pojítkem mezi Hanem Solem (Alden Ehrenreich) a postavou, kterou hraje Emilia Clarke. Williams byl s tím jakou postavu se podařilo vytvořit spokojený, nicméně když začaly přetáčky, musel by se jich zúčastnit i on, aby jeho postava ladila s novým směrem, který producenti od nového režiséra Rona Howarda chtějí. Jenže Williams má jiné závazky a nemůže se dotáček zúčastnit. Produkce by na něj musela čekat až do listopadu a to by způsobilo odložení premiéry. Proto byla raději jeho postava z filmu zcela vyškrtnuta. Můžeme tedy spekulovat o tom, že nebyla až tak důležitá, když něco takového bylo možné.

O zmiňované postavě Emilie Clarke jsme se právě díky Williamsovi dozvěděli, že se bude jmenovat Kira, i když sever Making Star Wars tvrdí, že podle jeho interních zdrojů je to Kura. Tak či tak není bez zajímavosti, že Kira se původně měla v Síla se probouzí jmenovat Rey (Daisy Ridley). Někteří fanoušci samozřejmě hned začali spekulovat o tom, že obě postavy tím pádem musí být určitě propojené. Nicméně podobné teorie vedou fanoušci prakticky o všech postavách, které dějově předcházejí Síla se probouzí, takže bych shodě jmen nepřikládal velký význam.

Další velká zpráva? Možná známe konečně název filmu. Pokud by tomu tak skutečně bylo, žádné velké překvapení se nekoná. Na internet unikla fotka Lego katalogu s připravovanými hračkami a podle grafiky by se měl film jmenovat jednoduše Han Solo: A Star Wars Story. Servery, které uniklou fotku uveřejnily přímo na svém webu, byly donucené ji zase smazat, což by naznačovalo, že je fotka pravá. Jak by se vám takhle jednoduchý název zamlouval?

A na závěr ještě jedna divoká zprávička, u které těžkou soudit, jakou váhu jí přikládat. Zástupce firmy Funko nedávno vyjmenoval herce z Hana Sola, u kterých se těší, až jim bude moci vyrobit hračku. A mezi herci, u kterých víme, že ve filmu skutečně hrají, uvedl také Lupitu Nyong’o. Šlo o prostý omyl? Nebo skutečně bude Maz Kanata součástí filmu? Věk by nebyl problém, postava je dlouhověká, a z The Force Awakens víme, že se s Hanem Solem zná. Tak se nechme překvapit, třeba se obrýlená mimozemšťanka skutečně ukáže. V galerii najdete nejnovější fotku z natáčení od Rona Howarda.

V hlavních rolích hrají Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge, Joonas Suotamo a Warwick Davis. Postupně režírovali Phil Lord a Chris Miller a následně Ron Howard. Scénář napsali Lawrence a Jon Kasdanovi. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 24. 5. 2018.

Zdroje: Ron Howard, Deadline, Making Star Wars, Vanity Fair

Galerie: 4

Han Solo: Jedna postava bude zcela vystřižena. A známe název? | Fandíme filmu Han Solo: Jedna postava bude zcela vystřižena. A známe název? | Fandíme filmu Han Solo: Jedna postava bude zcela vystřižena. A známe název? | Fandíme filmu Han Solo: Jedna postava bude zcela vystřižena. A známe název? | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest