Strážci Galaxie 3 položí základy dalších 20 let Marvelu

Strážci Galaxie 3 položí základy dalších 20 let Marvelu | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 3 obrázky
Konečně se představí také populární Nova.

Před pár dny jsme psali o tom, že další vesmírné Marvel filmy už se chystají, teď šel dokonce James Gunn tak daleko, že v Q&A s fanoušky prozradil, že Strážci Galaxie 3 pomohou položit základy pro dalších 10-20 let Marvelu. Snímek má kosmickou část MCU otevřít opravdu hodně doširoka. Což je vskutku odvážné tvrzení, když si vezmete v potaz, že Marvel Universe v tenhle moment existuje teprve od roku 2008 (devět let) a filmy jsou oficiálně oznámené do roku 2019 (dohromady jedenáct let). Marvel tedy podle všeho má plány na až dvojnásobnou dobu oproti tomu, kolik toho zvládl vyprodukovat doposud. A to produkce filmů narostla (v současnosti jsou to už tři ročně) a krom vesmírné části dál poběží i ta pozemská. I když z dosavadních vyjádření producentů se zdá, že ta vesmírná část bude mít do budoucna daleko větší prostor. MCU by po událostech Avengers 4 dokonce mohl být tak výrazně jiný, že se možná už ani nebude dělit na fáze, jak tomu bylo doposud.

O tom, jaké vesmírné filmy v budoucnosti uvidíme, zatím stále vedeme pouze spekulace, avšak Gunn nově také potvrdil, že jednou z nových postav dříve či později bude Nova. V komiksech je Nova je původem pozemšťan Richard Rider. Má obří moc, kterou získal podobným způsobem jako Green Lantern, když mu sílu Nova Force předal předchozí Nova Prime (velitel Nova corps), umírající Rhomann Dey. Ve filmech od Marvelu nicméně  zatím Nova corps žádné nadlidské síly nemají a velitelkou je Irani Rael (Glenn Close), zatímco Rhomann Dey (John C. Reilly) je vedlejší, spíše komická postavička. Uvidíme tedy, jestli se o Nova corps dozvíme něco, co jsme zatím neznali, nebo bude Novův zrod zpracovaný nějak jinak. Nova má nadlidskou sílu a rychlost, dokáže vstřebávat energii a následně ji vysílat jako výboje. Je ochráncem galaxie.

Strážci Galaxie

01.08.2014 | USA, Velká Británie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 4

Strážci Galaxie 3 položí základy dalších 20 let Marvelu | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3 položí základy dalších 20 let Marvelu | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3 položí základy dalších 20 let Marvelu | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3 položí základy dalších 20 let Marvelu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu