Justice League Dark: Další dva kandidáti na režii

Justice League Dark: Další dva kandidáti na režii | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
A Doug Liman upřesnil, proč nakonec film netočí on.

Justice League Dark je jedním z filmů, které byly na letošním Comic-Conu na prezentaci studia Warner Bros. uvedené mezi chystanými DC snímky. To vytváří dojem, že se na projektu aktivně pracuje a mohli bychom se jej dočkat v horizontu několika let. Momentálně je nicméně projekt bez režiséra. Jeden čas to vypadalo, že se úkolu zhostí Doug Liman, ten ale dříve vycouval kvůli konfliktnímu projektu – pustil se do příprav dystopické fantasy Chaos Walking. V aktuálním rozhovoru pak upřesnil, že vždycky vyvíjí několik projektů naráz. Dělá to záměrně, aby se oddělilo zrno od plev. A Justice League Dark bohužel zrovna byly ty plevy. V době, kdy by měl čas se projektu ujmout, se nikdy scénář nepodařilo dostat do tak dobré kondice, aby byl pro Limana dostatečně přitažlivý. Všichni zúčastnění se maximálně snažili, ale prostě se to nepovedlo. Něco podobného se podle režiséra děje každou chvíli, ale o komiksových filmech se zkrátka víc mluví.

Už když Liman projekt opouštěl, jsme se doslechli o tom, že dalšími kandidáty by mohli být Andy Muschietti a Damián Szifron. Minimálně Muschietti je však hodně vytížený tvůrce, který otevřeně mluví o tom, že by rád točil To 2 a také je spojený s chystanou sci-fi Robotech. Zatím neprověřený youtube kanál Beyond the Trailer tvrdí, že ve hře jsou další dva kandidáti.

Prvním z nich je údajně Daniel Espinosa. Hollywoodský rutinér, který pravidelně sází průměrné kusy, jako jsou Safe House, Dítě číslo 44 nebo Život. Zřejmě je to spolehlivý spolupracovník, protože jej hollywoodská studia každou chvíli řadí na seznamy režisérských kandidátů očekávaných blockbusterů. Druhým pánem je Gerard Johnstone, nepříliš známý začátečník, který natočil hororovou komedii Housebound a protežuje jej Peter Jackson.

Co říkáte na tenhle výběr? Láká vás Justice League Dark pod vedením jednoho ze čtyř uvedených pánů? Nebo byste raději v režisérském křesle viděli někoho úplně jiného? Na závěr trailer na nedávnou animovanou verzi:

Justice League Dark je v komiksech tým temných antihrdinů, kteří navzdory svým osobním démonům společně bojují proti mocným nadpřirozeným oponentům. Nechybí důraz na magii a inspirace hororem. Podle starších zpráv by se ve filmu měli objevit John Constantine, Swamp Thing, Zatanna, Deadman a Etrigan, ale možná také Spectre, The Floronic Man nebo Zatara. Původní scénář od Guillerma del Tora neměl pojednávat o zrodu týmu, podrobnosti o jednotlivých postavách jsme přinesli ve starším článku.

Zdroje: Cinemablend, Beyond the Trailer

Galerie: 6

Justice League Dark: Další dva kandidáti na režii | Fandíme filmu Justice League Dark: Další dva kandidáti na režii | Fandíme filmu Justice League Dark: Další dva kandidáti na režii | Fandíme filmu Justice League Dark: Další dva kandidáti na režii | Fandíme filmu Justice League Dark: Další dva kandidáti na režii | Fandíme filmu Justice League Dark: Další dva kandidáti na režii | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest