Christian Bale už zase tloustne kvůli roli, je tu první foto

Christian Bale už zase tloustne kvůli roli, je tu první foto | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Bale ztvární amerického viceprezidenta Dicka Cheneyho, ve snímku od režiséra oscarové Sázky na nejistotu.

Christian Bale je proslulý svojí oddaností filmovým rolím, pro které neváhá drasticky měnit svůj vzhled. Různě přibírali nebo hubli i jiní herci, u Balea je to však o to výraznější, že výraznou tělesnou změnou prošel už několikrát a často šel z extrému do extrému. Jak můžete vidět dole v galerii, v roce 2004 neváhal klesnout na drastických 55 kg pro snímek Mechanik (tehdy jedl konzervu tuňáka a jedno jablko denně), jen aby o rok později nabral třicet kilo svalů kvůli Batmanovi. Pak zase shodil dvacet kvůli válečnému snímku Temný úsvit, a tak pořád dokola. V roce 2013 (rok po Temný rytíř povstal) pak kvůli Špinavému triku nehubl, ale tloustl, jak můžete vidět na titulní fotce. Následně se vrátil na normální váhu a v roce 2016 odmítl hrát Enza Ferrariho, protože už znovu tloustnout nechtěl.

Režisér Adam McKay jej však znovu přesvědčil, aby do další fyzické proměny šel. V dosud nepojmenovaném snímku o americkém viceprezidentovi Dicku Cheneym možná nepřibral nějak extrémně, ale na přiložené fotce je patrné, že je rozhodně z formy a prošel znovu docela výraznou proměnou. Co myslíte, je to opravdový zápal pro filmové řemeslo nebo čirý hazard s vlastním zdravím?

Za Sázku na nejistotu byl Bale nominovaný na Oscara, McKay získal Oscara za scénář. K vítěznému týmu se znovu připojit Steve Carell, který si Sázce na nejistotu také zahrál. Tady ztvárnil amerického ministra obrany Donalda Rumsfelda. Ze snímku Špinavý trik pak bude mít Christian další starou známou kolegyni, Amy Adams, která ztvární jeho filmovou manželku, Lynne Cheney.

Dick Cheney byl americkým ministrem obrany za vlády George W. Bushe staršího, později pak vicepremiérem za vlády Bushe mladšího. Často je označován za nejrazantnějšího vicepremiéra v historii USA. V roce 1991 dohlížel na operaci Pouštní bouře, po 11. září byl velkým proponentem globální války proti teroru, podporoval válku v Iráku, byl u rozmachu odposlechů a moci NSA na domácí půdě.

Zdroje: Imgur

Galerie: 4

Christian Bale už zase tloustne kvůli roli, je tu první foto | Fandíme filmu Christian Bale už zase tloustne kvůli roli, je tu první foto | Fandíme filmu Christian Bale už zase tloustne kvůli roli, je tu první foto | Fandíme filmu Christian Bale už zase tloustne kvůli roli, je tu první foto | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest