Marvel: Vesmírné filmy budou jiné než Guardians a už se chystají

Marvel: Vesmírné filmy budou jiné než Guardians a už se chystají | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Co všechno už o vesmírné budoucnosti Marvelu víme?

Před časem Marvel potvrdil, že James Gunn bude společně s Kevinem Feigem dohlížet na vesmírné Marvel filmy, kterých v budoucnu bude mnohem víc než doposud. Gunn v nedávném rozhovoru fanoušky ubezpečil, že všechny filmy nebudou kopírkou Strážců Galaxie. Každý režisér si s sebou do Marvelu přináší svůj styl a stejně jako se liší styl Ryana Cooglera (Black Panther) od stylu James Gunna (Strážci), budou se lišit i další vesmírné filmy. Scénáře k jednotlivým filmům už se podle Gunna chystají a to jak s novými, tak se stávajícími postavami. A co tedy vlastně můžeme od vesmírných filmů očekávat?

Jasnou volbou jsou Strážci Galaxie 3 (Guardians of the Galaxy vol.3), kteří už byli potvrzení. James Gunn se vrací jako režisér a scenárista, vrátí se i všichni herci (pokud některá z postav nezemře v Avengers 3 nebo 4). Režisér o filmu řekl, že psát scénář ke trojce bylo asi nejtěžší, protože jde vlastně o třetí akt jednoho velkého trojdílného příběhu, který musí zakončit všechny volné konce, které zbyly z předchozích dvou filmů. Natáčení by mělo začít zhruba za rok, rok a něco a předpokládá se, že datum premiéry bude 1. 5. 2020.

Dále o filmu zatím víme jenom tom, že se v něm objeví Adam Warlock. Toho odhalila potitulková scéna Strážců Galaxie 2, přičemž Gunn prozradil, že o ni s Marvelem musel trochu bojovat, protože studio mělo pocit, že si fanoušci můžou myslet, že se postava objeví už v Avengers 3 nebo 4. James přitom znovu zdůrazňuje, že ji potkáme až ve Strážcích Galaxie 3. Postavu pak bude podle všeho hrát spíš mladší herec, je to přeci jen „novorozeně“, naivní bytost. Postava bude úzce svázaná se zápletkou filmu, na kterou opět bude mít také vliv národ zlatých Sovereignů a jejich velekněžka Ayesha (Elizabeth Debicki).

Právě Adam Warlock by následně mohl být jednou z postav, která může dostat vlastní spin-off, víme, že se v Marvelu diskutuje také o spin-offu s Ravagers, fanoušci jistě chtějí vidět na plátnech Novu, Nathan Fillion se motá kolem role Wonder Mana a vyloučit nejde také spin-offy s jednotlivými stávajícími Strážci. A jaké postavy byste rádi ve vesmírné části Marvel Universe viděli vy?

Představení jednotlivých postav, které v novince zmiňujeme, najdete ve starším článku.

Zdroje: Collider, Collider 2, THR, Cinemablend, IGN

Galerie: 5

Marvel: Vesmírné filmy budou jiné než Guardians a už se chystají | Fandíme filmu Marvel: Vesmírné filmy budou jiné než Guardians a už se chystají | Fandíme filmu Marvel: Vesmírné filmy budou jiné než Guardians a už se chystají | Fandíme filmu Marvel: Vesmírné filmy budou jiné než Guardians a už se chystají | Fandíme filmu Marvel: Vesmírné filmy budou jiné než Guardians a už se chystají | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest