Strážci Galaxie 2: Bloopers, vtipný videoklip a další a další bonusy

Strážci Galaxie 2: Bloopers, vtipný videoklip a další a další bonusy | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
David Hasselhoff ve vesmírném videu ala 70. léta? To chceš! To a mnohem víc odhaluje bonusová sekce Guardians of the Galaxy.

Za oceánem dorazili Strážci Galaxie 2 na domácí video (u nás se dočkáme na DVD a Blu-ray 20. 9.) a podle režiséra Jamese Gunna hned zlomili rekord. Žádný jiný Marvel film nebyl v prvním týdnu od zveřejnění tolikrát (legálně) stažený, jako právě Guardians dvojka. Tolik ke kuriozitám a teď pojďme k tomu skutečně zajímavému. Na podporu vydání filmu na domácím videu zveřejnil Marvel online celou řadu bonusů, a tak jsme je pro vás všechny vyzobali, pěkně na jedno místo.

Největší úlet je hned úvodní video, ve kterém David Hasselhoff „zpívá“ tím správným způsobem strašnou písničku, kterou složil James Gunn a použil ji pro závěrečné titulky filmu. Tady je k dispozici i s videoklipem ala 70. léta, ve kterém si dobrovolně zahrála většina klíčových herců z filmu. Štáb schválně sehnal staré televizní kamery, aby byl klip pořádně retro. Retro je také druhé video, které paroduje styl, jakým se dělal dobový teleshoping. Třetí video je potitulková scéna s Grootem (Vin Diesel) a Star-Lordem (Chris Pratt), oproti filmu o chloupek rozšířená. V následujícím videu Kraglin (Sean Gunn) vysvětluje Star-Lordovi, jak funguje přehrávač Zune. Pak je tu behind-the-scenes, vystřižená scéna (s nedokončenými triky), ve které Ego (Kurt Russell) ukazuje Star-Lordovi pomník, který mu postavil po bitvě na Xandaru. Gamora (Zoe Saldana) je z toho krásně znechucená. A na závěr ještě pokažené záběry. V galerii najdete pár artworků.

Strážci Galaxie 2

05.05.2017 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 6

Strážci Galaxie 2: Bloopers, vtipný videoklip a další a další bonusy | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Bloopers, vtipný videoklip a další a další bonusy | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Bloopers, vtipný videoklip a další a další bonusy | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Bloopers, vtipný videoklip a další a další bonusy | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Bloopers, vtipný videoklip a další a další bonusy | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Bloopers, vtipný videoklip a další a další bonusy | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest