Bond 25: Známe název a další podrobnosti?

Bond 25: Známe název a další podrobnosti? | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit další 1 obrázek
Agent Jejího Veličenstva možná odhaluje podrobnosti o své další misi.

Po oznámení premiéry Bonda 25 se objevují nové drby o bližších detailech, konkrétně o názvu filmu a případné zápletce. Prostřednictvím britského magazínu Mirror se k nám dostaly zvěsti, podle kterých má snímek pracovní název Shatterhand a hlavním padouchem pro Jamese Bonda by měl být jakýsi slepý superzločinec, který bude v čele tajné organizace Union. Pokud se vyznáte v novelách agenta 007, došlo vám, že se jedná o inspiraci knihou Never Dream of Dying. Podle všeho máme v této nové bondovce navštívit země jako Chorvatsko, Francie a Japonsko, které se s touto knižní předlohou shodují, a režie by se mohl ujmout Denis Villeneuve (Blade Runner 2049). Informacím se k nám tak dostalo opravdu hodně. Dá se jim ale věřit?

Tuto nadějnou zprávu částečně smetl následující den ze stolu autor knihy Never Dream of Dying, Raymond Benson, který napsal několik dalších bondovských knih po Ianu Flemingovi. Benson sdělil tisku, že by bylo určitě skvělé, kdyby jako předloha posloužila jeho knížka, nicméně on o žádné z výše uvedených informací neví. Je možné, že Benson ví, ale do oficiálního oznámení nemůže zatím nic říct. Tak jako tak se nicméně po Bensonově prohlášení zdají všechny uvedené informace alespoň prozatím nepravděpodobné. Na druhou stranu je pravda, že Chorvatsko je jako jedna z natáčecích lokací zmiňované už delší dobu, čili určitá šance, že se tvůrci knihou přeci jen inspirují, tu je. Také zpráva o angažmá Villeneuva se shoduje se starší informací, podle které je kanadský režisér jedním z finálních kandidátů. Zároveň je ale potřeba také uvést, že filmy se dosud inspirovaly pouze bondovkami přímo od Iana Fleminga a to ještě nezřídka pouze okrajově.

Zda tedy těmto drbům věřit nebo ne, to je otázka. Co ale můžeme s jistotou říct, je to, že v dohledné době bychom měli dostat ohledně nové bondovky oficiální prohlášení. Premiéra nové bondovky je ohlášena na 8. listopadu 2019.

Zdroje: Mirror I, MI6-HQ

Galerie: 2

Bond 25: Známe název a další podrobnosti? | Fandíme filmu Bond 25: Známe název a další podrobnosti? | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest