Nightwing: Proč film chybí ze seznamu chystaných DC filmů

Nightwing: Proč film chybí ze seznamu chystaných DC filmů | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Režisér Chris McKay vysvětlil, kam se poděl jeho chystaný DC projekt.

Někdy začátkem roku jsme se poprvé doslechli, že režisér LEGO Batman filmu, Chris McKay, se u Warneru upsal k tomu, aby pro ně vytvořil a následně zrežíroval celovečerní film o Batmanově dlouholetém společníkovi a bývalém Robinovi, Nightwingovi. Od té doby se ohledně tohoto projektu žádné nové zprávy neobjevily, a fanoušci, již si na samostatného Nightwinga dělali zálusk, byli poměrně nepříjemně překvapení, když zjistili, že se po filmu mezi chystanými projekty, které DC ohlásilo na letošním Comic Conu, jakoby slehla zem, stejně jako po dříve oznámených Gotham City Sirens.

Budoucnost filmu tedy nebyla nikomu jasná. Byl snad pozdržen na dobu neurčitou? Nebo dokonce rovnou zrušen? Pár týdnů po Comic Conu ale Chris McKay na Twitter všem osvětlil, jak se to s jeho Nightwingem vlastně má. Film byl prý stažen ze seznamu DC filmů, protože McKay a jeho scenáristé nechtějí nic uspěchat a dát si s filmem na čas, aby nám následně v kinech nabídli co možná nejlepší film, jaký svedou. Režisér už prý v minulosti odmítl několik projektů, které měly datum premiéry vytesané v kameni, a on by tedy neměl čas je dostatečně propracovat. Raději si film připraví, jak nejlépe umí, a až podle toho se stanoví, kdy půjde do kin. Na Nightwingovi se tedy pořád pilně pracuje a film určitě nebyl zrušen. A i když tohle McKay nijak nepotvrdil, ani se o tom nezmínil, řekl bych, že podobně na tom budou i výše zmiňované Gotham City Sirens, které zase připravuje David Ayer. Filmy zkrátka uvidíme, až budou připravené, protože režiséři nechtějí datu premiéry otročit, ale prostě udělat své filmy co možná nejlepší, což je přístup, s nímž nejde jinak, než souhlasit.

Zároveň si můžeme vykládat McKayovo vyjádření tak, že filmy, které na comic-conovém seznamu byly, už jsou v nějakém hodně pokročilém stádiu vývoje.

Zdroj: Chris McKay

Galerie: 2

Nightwing: Proč film chybí ze seznamu chystaných DC filmů | Fandíme filmu Nightwing: Proč film chybí ze seznamu chystaných DC filmů | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest