Bloodshot: Po Jokerovi Jared Leto zvažuje další komiksovku

Bloodshot: Po Jokerovi Jared Leto zvažuje další komiksovku | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Slavný zpěvák a herec krouží kolem dalšího komiksového filmu.

Jared Leto kromě hraní se svou kapelou Thirty Seconds to Mars zvládá i hraní ve filmech se slušným žánrovým rozpětím, od vážných dramat až po komiksovky. Za Dallas Buyers Club (Klub poslední naděje) si odnesl Oscara, loni se zase zhostil v Suicide Squad nevděčného úkolu ztvárnit Jokera po zesnulém Heathu Ledgerovi. Jeho pojetí role se dočkalo rozporuplného přijetí a i když možná s postavou Batmanova protivníka nekončí a objeví se ještě nějakém dalším DC filmu (třeba v údajně chystaném spin-offu Joker vs. Harley Quinn), teď se o Letovi mluví v souvislosti s další komiksovkou.

Nejde ale o DC ani Marvel, nýbrž menší komiksové vydavatelství Valiant, jež ovšem také má svůj sdílený svět. Práva na jejich filmové adaptace vlastní studio Sony, které teď chystá film Bloodshot, v němž by si právě Jared Leto měl zahrát stejnojmenného hlavního antihrdinu. Bloodshot je mafiánský zabiják, kterého zradí nejdřív vlastní organizace a potom i agenti FBI z programu na ochranu svědků, takže se nakonec nedobrovolně dostane do experimentálního vědeckého programu, kde získá supersílu a zrychlenou regeneraci, naopak ale ztratí paměť. Režii si tady poprvé vyzkouší trikař Dave Wilson, jenž má za sebou třeba práci na Avengers: Age of Ultron nebo druhém dílu herního Mass Effectu. Do budoucna se počítá i s dalšími filmy a cross-overy ze stejného univerza. Blíže jsme vás s Bloodshotem a jeho kumpány seznámili ve starším článku.

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Bloodshot: Po Jokerovi Jared Leto zvažuje další komiksovku | Fandíme filmu Bloodshot: Po Jokerovi Jared Leto zvažuje další komiksovku | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu