Terminátor: James Cameron jej "znovuobjeví" v nové trilogii

Terminátor: James Cameron jej "znovuobjeví" v nové trilogii | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
James Cameron ve spolupráci se současnými producenty vyvíjí budoucnost Terminátora, kterou již brzy hodlá představit veřejnosti.

James Cameron za nedlouho uvede do kin obnovenou premiéru Terminátora 2 ve 3D, pomaličku se ale také začíná hovořit o dalším pokračování celé ságy. Pro australský server News železný Jim uvedl:

„Otázkou je, jestli se série vyčerpala nebo může být osvěžena. Proto se bavíme s [producentem] Davidem Ellisonem, současným globálním držitelem práv...licence na americkém trhu se podle amerického autorského práva za rok a půl vrátí do mých rukou, a tak se bavíme o tom, co bychom mohli udělat. Momentálně jsme naklonění myšlence ságu znovuobjevit v trojdílném příběhu“.

Jedná se tedy o trilogii filmů, na kterou by Cameron dohlížel. Arnold Schwarzenegger by byl „do jisté míry“ zapojený, ale v plánu je představit nové postavy a předat pochodeň. Cameron si pokládá otázku, zda série může být vůbec relevantní v době, kdy skutečná technologie pomalu dobíhá sci-fi nápady z prvních dvou filmů. Žijeme ve světě útočných dronů, konstantního dozoru nad veřejností a shromažďování dat o všem. A umělá inteligence už je také na horizontu. Pokud se podaří překonat několik posledních překážek, tak společně s Ellisonem celý koncept ještě trochu posilní a budou moct celou vizi oficiálně představit. 

Pokud jde o Terminátor filmy, které Cameron netočil, tak režisér přiznává, že je respektoval a podporoval, ale především proto, že je Arnold Schwarzenegger jeho blízký přítel, kterého chtěl podpořit. Zároveň pro Jamese ale žádné pokračování z různých důvodů nefungovalo.

Tohle tvrzení určitě potěší odpůrce post-cameronovských Terminátorů, ale zároveň platí to, co James říká – že je otázka, zda má vůbec ještě série co nabídnout, zda se z ní podaří něco hodnotného vymáčknout. Zvlášť když vezmeme v potaz, že Cameron maximálně pomůže vytvořit základní koncept a jinak se bude věnovat svým čtyřem pokračováním Avatara.

Zdroj: News.com.au

Galerie: 4

Terminátor: James Cameron jej "znovuobjeví" v nové trilogii | Fandíme filmu Terminátor: James Cameron jej "znovuobjeví" v nové trilogii | Fandíme filmu Terminátor: James Cameron jej "znovuobjeví" v nové trilogii | Fandíme filmu Terminátor: James Cameron jej "znovuobjeví" v nové trilogii | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest