Avengers 3: Nejdelší Marvel film, Thanos jako "nový Darth Vader"

Avengers 3: Nejdelší Marvel film, Thanos jako "nový Darth Vader" | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Vrací se další starý známý, čtyřka bude úplně jiná než trojka a hrdinové budou umírat.

Fanoušci stále dumají nad tím, kdy konečně uvidíme trailer na Avengers: Infinity War v pořádné kvalitě (zatím jsme viděli dva různé bootlegy – první, druhý), ale díky postupně uvolňovaným rozhovorům přináší Comic-Con o snímku také další novinky. A režisér Joe Russo byl tázán třeba i právě na zmiňovaný trailer. Ten byl podle něj určený pro zaryté fanoušky na Comic-Conu a D23, pro širokou veřejnost je potřeba vyladit trochu jinou upoutávku. A tahle upoutávka zatím stále ještě není připravená. Pilně se na ní však pracuje.

V plné kvalitě byl zveřejněný alespoň plakát složený ze tří částí. V našem nedávném komentáři jsme spekulovali nad tím, jak starý je asi Groot. Scenárista James Gunn k tomu řekl, že i když nemůže říct, kdy přesně se Infinity War odehrává, Groot v ní bude adolescent. Zároveň vysvětlil, že jeho mimozemšťanská biologie se od té naší hodně liší, dospívá úplně jiným tempem než my a jednotlivá období jeho dospívání trvají různou dobu (někdy může stárnou rychlostí psa, jindy se zase vyvíjí pomalu, jako člověk apod.).

Pokud jde o další jednotlivé postavy, tak Chadwick Boseman prozradil, že Black Panther je v Infinity War „důležitým faktorem“, a že rozsah jeho role je značný. Následně se přidal další starý známý - Jon Favreau připustil, že i když nemůže říct mnoho, smí prozradit, že během natáčení Avengers se staví na place. Favreau je sice vedený jako jeden z producentů filmu a s lidmi z Marvelu se přátelí, nicméně nikoho by asi nepřekvapilo, kdyby se v Infinity War Starkův parťák Happy Hogan objevil. Don Cheadle uvedl, že War Machine se s postupujícím dějem bude muset znovu "postavit na nohy" a Mark Ruffalo odhalil, že v Thorovi: Ragnarok začíná pro Hulka a Bannera velká změna, která pokračuje v Infinity War a vrcholí v Avengers 4. Casting také hledá muže mezi třicítkou a padesátkou do rolí vojáků – svoje slovo v boji o osud planety tedy zjevně řekne i armáda, nejen superhrdinové.

Další klíčová postava? Samozřejmě Thanos (Josh Brolin). Režisér Russo o něm řekl, že z něj chce udělat „Darth Vadera pro novou generaci“. Je to intenzivní postava, sociopat, který neváhá své protivníky zabít. Diváci se musí připravit na nejhorší. Diváci musí být překvapní, něco musí být v sázce a všechno někdy musí skončit, pokud to má mít nějakou hodnotu. Joe tedy jasně naznačuje, že hrdinové budou umírat, což nepřímo potvrzuje šéf Marvelu Kevin Feige, který uvedl, že se film snaží přinést celou škálu emocí.

Natáčení Infinity War se nicméně blíží ke konci. Hlavní část natáčení před časem oficiálně skončila, i když během následujících měsíců Anthony a Joe Russoovi stále ještě budou dodělávat některé jednotlivé scény – pravděpodobně v závislosti na tom, kteří herci zatím neměli dostatek času, popřípadě podle toho, jestli nějaká konkrétní kulisa bude potřeba převážně pro potřeby Avengers 4 a dosud se jí nevyplatilo stavět. Infinity War je kulminací deseti let velice rozmanitých příběhů, a aby vůbec bylo možné vyvrcholení všech příběhů pojmout do jednoho snímku, půjde téměř určitě o zatím vůbec nejdelší marvelovku. Russo počítá v tuhle chvíli s tím, že délka přesáhne dvě a půl hodiny. Dosud nejdelší Captain America: Občanská válka měl 2 hodiny a 27 minut.

Čtyřka se začne točit zhruba za dva týdny a je potřeba, aby se od Infinity War výrazně lišila. Musí mít jinou atmosféru, jiný styl vyprávění a nová překvapení. Proto si se scenáristy Christopherem Markusem a Stephenem McFeelym dali režiséři a producenti záležet, aby všechno tohle čtyřka splňovala, a proto se nakonec točí zvlášť a ne zároveň s trojkou, jak se prapůvodně plánovalo.

Zdroje: ComicBook, ComicBook II, III, IV, V, VICollider, James Gunn, MTV, Jimmy Kimmel, Project Casting

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 8

Avengers 3: Nejdelší Marvel film, Thanos jako "nový Darth Vader" | Fandíme filmu Avengers 3: Nejdelší Marvel film, Thanos jako "nový Darth Vader" | Fandíme filmu Avengers 3: Nejdelší Marvel film, Thanos jako "nový Darth Vader" | Fandíme filmu Avengers 3: Nejdelší Marvel film, Thanos jako "nový Darth Vader" | Fandíme filmu Avengers 3: Nejdelší Marvel film, Thanos jako "nový Darth Vader" | Fandíme filmu Avengers 3: Nejdelší Marvel film, Thanos jako "nový Darth Vader" | Fandíme filmu Avengers 3: Nejdelší Marvel film, Thanos jako "nový Darth Vader" | Fandíme filmu Avengers 3: Nejdelší Marvel film, Thanos jako "nový Darth Vader" | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu