Avengers 3: Vousatý Captain, blonďatá Widow či nový Spider-Man na plakátech

Avengers 3: Vousatý Captain, blonďatá Widow či nový Spider-Man na plakátech | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Víme, kdo jsou ústřední postavy filmu? Bude jeden z hrdinů zcela vynechaný? Plus nová verze traileru. A vrhání planetami je jen začátek.

Největší díru do světa udělali Avengers: Infinity War na Comic Conu trailerem, který unikl na internet a na konci článku bootlegové video najdete v ještě jedné verzi – tentokrát méně ostré, ale zase je toho víc vidět. Krom traileru se ale objevily také nové plakáty, které dohromady dávají jeden velký. Co na plakátech můžeme vidět? Mimo jiné Captaina Ameriku (Chris Evans) s vousem a delšími vlasy, v neoznačené kombinéze. V komiksech si Captain bez své tradiční výbavy říká Nomad. Také Black Widow (Scarlett Johansson) se musí skrývat před zákonem, proto blonďatá barva. Vypadá to, že Groot (Vin Diesel) pořád ještě nedorostl do své dospělé velikosti, alespoň v obličeji se zdá, že má jemnější rysy. Vision (Paul Bettany) a Wanda (Elizabeth Olsen) spolu evidentně randí. Loki (Tom Hiddleston) je pak vyobrazený společně s hrdiny. Je to náhoda? Nebo definitivně přešel na světlou stranu síly?

Stránka s Thanosem (Josh Brolin) nám dává snad jen další pohled na Black Order (Thanosovy nohsledy), nic moc dalšího tady asi nevyčteme. Na posledním plakátě má Tony (Robert Downey Jr.) opět troúhelníkový reaktor a War Machinea (Don Cheadle) se viditelně po jeho kritickém zranění podařilo vyléčit natolik, že opět může do akce – nebo mu to minimálně umožňuje jeho oblek. Zdaleka nejzajímavější je však na téhle stránce Spider-Man (Tom Holland), kterého si můžete prohlédnout v jeho novém kostýmu. Zajímavou otázkou je, zda máme přikládat důležitost výběru postav. Lokiho mezi hrdiny asi nečekal každý, War Machine také prozatím býval mezi hrdiny poněkud upozaděný. Zcela chybí Nick Fury (Samuel L. Jackson), ale především Ant-Man (Paul Rudd)! Už dříve Evangeline Lilly (představitelka Wasp) uváděla, že ji uvidíme teprve v Avengers 4. Platí to i pro Ant-Mana? Bude jediným hrdinou s vlastním filmem, který se v Infinity War neobjeví? Nebo jej někde na plakátech přehlížím zmenšeného? Nepřítomnost dalších vedlejších postav asi tolik nepřekvapí.

Zbylé fotky ukazují Downeyho a Brolina na natáčení a Evanse na screenshotu z traileru. Několik slov pak dodal režisér Joe Russo. Zajímavou dvojicí, kterou možná diváci tak úplně neočekávají, budou ve filmu Star-Lord (Chris Pratt) a Thor. Film bude mít skutečně obrovské měřítko, a když v traileru vidíme, jak Thanos hází po Avengers planetami, tak to je teprve začátek. Rukavice nekonečna je skutečně mocná a jak v ní přibývají kameny nekonečna, dává svému nositeli moc na podstatou celého vesmíru. Proto je také Thanos ve všech propagačních materiálech méně obrněný, než by možná fanoušci komiksů čekali – je to symbol jeho sebejistoty, symbol moci, kterou mu kameny dávají – brnění nepotřebuje. Film do značné části bude právě o něm, o jeho motivaci. Zároveň jej ale nejde proti hrdinům poslat hned, nemůže to být jejich jediný nepřítel. Proto je tak důležité mít ve snímku také jeho služebníky z Černého řádu, kteří byli oproti komiksům dost pozměněni, aby vyhovovali potřebám filmového vyprávění. Prohlédnout si je můžete ve starší novince. A teď už slíbená alternativní verze traileru:

Zdroje: CBM, IGN, SHH, RDJ

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 7

Avengers 3: Vousatý Captain, blonďatá Widow či nový Spider-Man na plakátech | Fandíme filmu Avengers 3: Vousatý Captain, blonďatá Widow či nový Spider-Man na plakátech | Fandíme filmu Avengers 3: Vousatý Captain, blonďatá Widow či nový Spider-Man na plakátech | Fandíme filmu Avengers 3: Vousatý Captain, blonďatá Widow či nový Spider-Man na plakátech | Fandíme filmu Avengers 3: Vousatý Captain, blonďatá Widow či nový Spider-Man na plakátech | Fandíme filmu Avengers 3: Vousatý Captain, blonďatá Widow či nový Spider-Man na plakátech | Fandíme filmu Avengers 3: Vousatý Captain, blonďatá Widow či nový Spider-Man na plakátech | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest