Shazam! je oficálně příští DC film po Aquamanovi

Shazam! je oficálně příští DC film po Aquamanovi | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
A bude dnes večer odhalený nový Green Lantern?

Krátce před tím, než Warner oznámí chystané novinky velkolepě dnes večer (středoevropského času) na Comic-Conu v San Diegu, se dozvídáme podrobnosti o filmu, který studio uvede do kin po Aquamanovi. Nakonec to nebude nikdo z nejznámějších hrdinů, jako je třeba Flash, ale Shazam!.

Film se má začít natáčet už v lednu nebo v únoru příštího roku a uvedený má být v roce 2019. Není však zřejmé, zda stihne původně oznámené datum premiéry, stanovené na 5. 4. 2019. Šéf DC Films Geoff Johns ještě jednou potvrdil, že ve filmu skutečně nevystoupí Dwayne Johnson jako Black Adam – poprvé se Shazamův tradiční protivník představí až v samostatném filmu. O obsazení zatím nevíme vůbec nic, snad budeme moudřejší po dnešním comic-conovém panelu.

Za kameru se postaví režisér David F. Sandberg, který má za sebou horory Zhasni a zemřeš a především velice chválenou Annabelle: Zrození zla, kterou uvidíme letos v srpnu. Režisér připustil, že ho k projektu přitahovalo také to, že dobře spolupracuje s dětskými herci. Hlavním hrdinou příběhu je malý chlapec, který se po vyslovení zaklínadla mění v dospělého superhrdinu (pouze tělem, duchem je to stále chlapec). Supermanem chce být podle Sandberga každý kluk, ale hrdina velmi rychle zjistí, že ultimátní splněný sen s sebou přináší také spoustu problémů. Není zřejmé, zda se bude točit podle scénáře, který napsal Darren Lemke, nebo se chystá nějaký nový (zvlášť, když původně ve filmu měl být již zmiňovaný Black Adam), nicméně producentem by se měl stát Peter Safran, který produkoval Aquamana a s Davidem spolupracoval na Annabelle.

PS: Ať už se dozvíme něco nového o Shazamovi! nebo ne, Jason Momoa naznačuje, že o překvapení nebude nouze. Na svůj Instagram napsal: „Aquamana je v San Diegu na Comic Conu, natěšený až se podělí o všechny bonbónky. PS: Vím něco, co vy nevíte. A je to ku*va dobrý“. Vyfotil k tomu banner DC, na kterém je spolu se současnou filmovou Justice League také Green Lantern. Dozvíme se něco snad právě o něm? Do odhalení zbývají už asi jen čtyři hodiny, tak nikam nechoďte :)

Zdroje: Jason Momoa, IGN, THR, Yahoo

Galerie: 5

Shazam! je oficálně příští DC film po Aquamanovi | Fandíme filmu Shazam! je oficálně příští DC film po Aquamanovi | Fandíme filmu Shazam! je oficálně příští DC film po Aquamanovi | Fandíme filmu Shazam! je oficálně příští DC film po Aquamanovi | Fandíme filmu Shazam! je oficálně příští DC film po Aquamanovi | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest