Batgirl začne příští rok, otevře široký Batmanův filmový svět

Batgirl začne příští rok, otevře široký Batmanův filmový svět | Fandíme filmu
Nejdřív ale musí Joss Whedon dokončit Justice League, která podstupuje výrazné přetáčky.

S budoucností Bena Afflecka v roli Batmana to možná vypadá bledě, nicméně Batman jako takový má v DC Films na růžích ustláno. Šéf DC Films Geoff Johns v rozhovoru uvedl, že studio schválně mlčí o svých budoucích plánech, protože zatím nebylo připravené je odhalit. Už teď ale Johns může říct, že „Batman je mnohem víc než jen Batman“. Studio chce jeho svět daleko víc prozkoumat, podobně jako je tomu v komiksech. Filmový svět DC se rozpíná, takže je načase, navíc nejde pořád dokola filmového Batmana pojímat stejným způsobem.

Warner má s Batmanovým světem velkolepé plány a jako první přijdou na řadu podle všeho Batman a Batgirl. Tu začne Joss Whedon točit už příští rok, u Batmana pak Johns neurčitě uvedl, že se do něj Matt Reeves pustí. Vedle toho už z dřívější doby víme, že se chystá samostatný film s Nightwingem a řada fanoušků by jako součást Batmanova koutu DC světa označila i Sebevražedný oddíl a jeho spin-offy, vzhledem k tomu, že ve filmech do značné míry vystupují právě Batmanovi záporáci, či postavy někde na pomezí mezi dobrem a zlem, jako je Catwoman (tu uvidíme v chystaném snímku Gotham City Sirens).

Než se Whedon ponoří do Batgirl, čeká jej náročné dokončování Justice League. Podle nejnovějších informací Hollywood Reporteru Whedon provádí „rozsáhlé přetáčky“. Jeho práce na snímku bude zřejmě jedním z důvodů, proč se dnes večer nezúčastní na Comic-Conu prezentace studia Warner Bros., kde bychom se o budoucích DC filmech měli dozvědět podstatně více. Před několika dny se fanoušci divili, proč si původní režisér filmu, Zack Snyder, sundal z Twitteru banner Justice League, ale v tomhle asi není potřeba hledat žádnou konspiraci, režisér dost možná nechce na svůj nedokončený projekt myslet pokaždé, když si Twitter otevře. Teď na svém účtu hereckým a tvůrčím kolegům popřál k dnešnímu vystoupení na Comic-Conu hodně štěstí.

V galerii najdete nejnovější fotku s hrdiny filmu (možná ze S.T.A.R. Labs) a večer se k nám na web nezapomeňte vrátit. Očekáváme nový trailer na Justice League a samozřejmě pro vás budeme mít všechny novinky z DC panelu.

Zdroje: IGN, Zack Snyder, THR

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu