DC: Chystají se dva nové filmy a Shazam plánuje natáčení

DC: Chystají se dva nové filmy a Shazam plánuje natáčení | Fandíme filmu
Jaké komiksové filmy studio Warner uvede v roce 2020?

DC Films oznámily dvě nová data premiér pro chystané, dosud neodhalené komiksovky. Jednu uvidíme 14. 2. 2020 a druhou 5. 6. 2020. Studio Warner bude mít už tenhle víkend prezentaci na Comic-Conu, takže je velice dobře možné, že minimálně jeden ze dvou filmů na místě odhalí. Zatím si ale pojďme zaspekulovat, které snímky by se premiéry mohly dočkat.

Velkými favority jsou The Batman a Wonder Woman 2. Režisér Batmana Matt Reeves sklízí ohromnou chválu za Válku o planetu opic, kterou konečně dokončil a může se tak Batmanovi začít věnovat. A Wonder Woman už za pár dní sebere Strážcům Galaxie 2 pozici druhého komerčně nejúspěšnějšího filmu v USA v letošním roce. Pokračování je schválené a zralé k realizaci.

Před časem jsme se dozvěděli, že se blíží ke zdárnému konci hledání režiséra pro Suicide Squad 2, a pak jsou tu stále ještě další dosud nerealizované projekty – The Flash, Gotham City Sirens, Nightwing, Muž z oceli 2, Black Adam a Shazam! U posledního jmenovaného se přitom na chvíli pozastavíme. Podle reportéra serveru The Wrap by natáčení filmu mělo začít příští rok v únoru, přičemž vše nasvědčuje tomu, že ve filmu nakonec bude chybět Black Adam (Dwayne Johnson), který by měl definitivně vystupovat pouze ve svém samostatném filmu a ne jako protivník Shazama, jak bylo původně v plánu.

Otázkou také je, co dvě oznámená data znamenají pro Cyborga a Green Lantern Corps. Cyborg by měl mít premiéru 3. 4. 2020 a Green Lantern Corps  24. 7. 2020. Studio Warner dosud uvádělo maximálně dva komiksové filmy ročně, s alespoň s čtyřměsíčním odstupem. To se samozřejmě může kdykoliv změnit, ale něco mi říká, že čtyři komiksové filmy s pouze jeden až dvouměsíčními odstupy studio chtít uveřejnit nebude...

Co myslíte vy? Kolik Warner uvede v roce 2020 komiksových filmů? Které to budou? A dozvíme se o nich oficiálně už teď na Comic-Conu?

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu