American Assassin: Nejnovější trailer z výcviku zabijáka

American Assassin: Nejnovější trailer z výcviku zabijáka | Fandíme filmu
Michael Keaton se po ztvárnění Vulturea vrací na správnou stranu barikády.

Tuctových akčních filmů chrlí Hollywood ročně hromady, a na další takových budeme moci možná zajít do kina v září. Jmenuje se American Assassin, a jedná se o adaptaci stejnojmenného románu spisovatele Vince Flynna, ke které napsali scénář Stephen Schiff (Wall Street: Peníze nikdy nespí), Michael Finch (Predátoři), Edward Zwick (Poslední samuraj) a Marshall Herskovitz (Velká čínská zeď).

Hlavním hrdinou je Mitch, který jako dítě přišel při autonehodě o oba rodiče, o devět let později mu zase přítelkyně zemře před jeho očima při teroristickém útoku. Hnán touhou po pomstě se dostává do CIA, kde podstupuje drsný výcvik pod vedením veterána Stana Hurleyho. Oba muži poté společně rozkrývají sérii zdánlivě nesouvisejících teroristických útoků majících ve skutečnosti za cíl rozpoutat třetí světovou válku. Za útoky navíc stojí Hurleyho bývalý svěřenec.

Hlavního hrdinu si zahrál Dylan O’Brien (Labyrint: Útěk a Zkouška ohněm), jeho mentora potom Michael Keaton (Birdman). Jeho bývalého žáka, pracujícího pro teroristy ztvárnil Taylor Kitsch (X-Men Origins: Wolverine), film režíroval Michael Cuesta, známý spíše pro seriálovou tvorbu. Na svém kontě má mimo jiné několik dílů Dextera a Homelandu. Ani z nejnovějšího traileru zatím film úplně přesvědčivě nepůsobí, z ukázek mám navíc pocit, že v ní tvůrci ukázaly až moc. Jediné pozitivum tak spatřuji ve scénách s Michaelem Keatonem, Taylor Kitsch jako záporák snad také nebude špatná volba. Mrkněte na trailery, jestli na vás také působí poněkud tuctově. Pokud ne, American Assassin bude mít v našich kinech premiéru 14.9.

Americký zabiják

06.09.2017 | USA
Akční, Thriller
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest