Zjizvená tvář: Remake už je zase bez režiséra

Zjizvená tvář: Remake už je zase bez režiséra | Fandíme filmu
Universal Pictures
Snímek, který nebudí nijak zvlášť velkou diváckou zvědavost, si nedokáže udržet ani režiséra.

Předělávky a rebooty všech možných filmů, různě starých, to je v současné době hollywoodský trend. Bohužel se nevyhýbá už ani těm největším klasikám (Sedm statečných), či jen pár let starým úspěšným filmům (Nedotknutelní). Je tomu již pár let, co jsme se dozvěděli, že studio Universal plánuje remake filmu Scarface: Zjizvená tvář z roku 1983. Ten byl už sám o sobě vlastně předělávkou původního filmu z roku 1932, ale zejména díky Al Pacinovi, který ztvárnil hlavní roli, se stal nesmrtelnou klasikou.

Nový film měl původně režírovat Antoine Fuqua, tomu ale realizace kolidovala s pokračováním jeho Equalizera. Fuquu tedy nahradil David Ayer, ale i ten nakonec musel projekt opustit kvůli pracím na svém novém sci-fi Bright s Willem Smithem v hlavní roli, který uvidíme na Netflixu letos v prosinci. Plánované datum vydání remaku Scarface je totiž 10. 8. 2018, a studio tak nemá mnoho času nazbyt.

Nadále platí, že hlavního hrdinu by si měl zahrát Diego Luna, producenti teď musí kvapem hledat režiséra, aby se stihlo do podzimu začít natáčet. Osobně doufám, že novinku aspoň pojmou tvůrci tak, jako Brian De Palma klasiku z roku 1983, tedy že premisu originálu přizpůsobí době. Diego Luna ovšem typově působí velmi podobně jako Al Pacino, proto se obávám sprostého vykradení staršího filmu.

Má podle vás remake takové klasiky, jakou Scarface je smysl? Nebo jen Hollywood vaří z vody?

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest