Justice League: Nové spoty a fotky

Justice League: Nové spoty a fotky | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Ezra Miller o tom, jak působí Flashovo spojení s Justice League.

Na letošním Comic Conu v San Diegu bychom se měli dočkat dalšího traileru na Justice League. Ještě než dorazí pro vás máme nejnovější TV spoty. Jsou sice opravdu kratičké, nicméně ve všech najdete nové záběry. Zatím je naprosto nemožné jakkoliv rozeznat, jestli se převzetí režie Jossem Whedonem na původní vizi Zacka Snydera jakkoliv podepsalo, popřípadě jestli aktuálně zveřejněné záběry vycházejí z již dříve pořízených materiálů nebo jsou novější. Ke spotům přidáme reklamy na Walmart, ve kterých se objevují superhrdinské kostýmy z Justice League. Dole v galerii pak hledejte novou fotku z filmu a několik promo obrázků.

Několik slov k chystanému filmu přidali také herci. Ezra Miller o Flashovi řekl, že je to altruistický nerd. Jeho připojení do Justice League přirovnal k situaci, kdy by Metallica ztratila při strašlivé nehodě svého bubeníka a požádala třináctiletého kluka, který ani nemá paličky, aby jej nahradil. Ciarán Hinds potom potvrdil to, o čem se mluvilo už před natáčením. Celou svoji roli nahrál sám ve studiu, bez přítomnosti ostatních herců. Pouze před zeleným plátnem speciální kamery zachytily jeho mimiku obličeje a všechno ostatní už vytvoří počítače.

Poháněný obnovenou vírou v lidstvo a inspirovaný Supermanovou vznešenou obětí, se Bruce Wayne za pomoci nového spojence, Diany Prince, postaví ještě většímu nepříteli. Společně Batman a Wonder Woman dávají dohromady tým nadlidí, který se postaví proti nově probuzené hrozbě. Avšak navzdory zformování bezprecedentní ligy hrdinů (Batman, Wonder Woman, Aquama, Cyborg a The Flash), může být na záchranu planety, která čelí útoku katastrofických rozměrů, už pozdě.

V hlavních rolích snímku Justice League hrají Hrají Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Amy Adams, Jason Momoa, Ray Fisher, Amber Heard, Ezra Miller, Jeremy Irons, J.K. Simmons a Willem Dafoe. Jako režiséři se vystřídali Zack Snyder a Joss Whedon, scénář postupně připravovali Chris Terrio a Joss Whedon. Datum české premiéry je stanoveno na 16.11. 2017.

Zdroje: EW, Readymag, BBC

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 3

Justice League: Nové spoty a fotky | Fandíme filmu Justice League: Nové spoty a fotky | Fandíme filmu Justice League: Nové spoty a fotky | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu