Atomic Blonde: Bez lítosti a s bolestí ve finálním traileru

Atomic Blonde: Bez lítosti a s bolestí ve finálním traileru | Fandíme filmu
Focus Features
Zobrazit další 2 obrázky
Charlize Theron jakožto špionka v utajení to všechno seřeže na jednu hromadu v posledním traileru a klipech.

Charlize Theron si to i v další ukázce na Atomic Blonde: Bez lítosti nejvíc dává. Režisér David Leitch její akční potenciál ždíme co to dá a v téhle poloze mě Charlize opravdu baví. James McAvoy si svou úlohu kontaktu hlavní hrdinky zřejmě užil, ale zdá se, že mužská část obsazení tu sehraje roli přihrávačů, protože herečka nám dává najevo, že největší badass široko daleko je tady jen ona a já jí to sežeru i s navijákem. Tady se počítače asi nezapnuly a tvůrci se spolehli na poctivou práci kaskadérů, což vždycky potěší. Ve videích si dále můžete vychutnat, jak se Theron hravě vypořádá s nebezpečnou situací, aby si potom dala dostaveníčko se Sofií Boutellou a pak se nechala přivítat v Berlíně. Tenhle výlet do osmdesátých let za doprovodu starých hudebních pecek by mohl stát skutečně za to.

Film podle komiksové předlohy natočil David Leitch (John Wick) a sleduje špiónku MI6 Lorraine Broughton (Charlize Theron), která musí při nemožné misi využít všech svých schopností, aby zůstala naživu. S cílem získat dokument o identitách dvojitých agentů, je poslána do Berlína v období před pádem Berlínské zdi. Aby se jí podařilo zajistit seznam v téhle nejnebezpečnější hře špionů, musí se spojit s Davidem Percivalem (James McAvoy) jakožto vedoucím nádraží. Česká a slovenská premiéra je stanovena na 3. 8..

Zdroj plakátů: Ace Showbiz

Atomic Blonde: Bez lítosti

12.03.2017 | USA, Švédsko, Německo
Akční, Thriller, Mysteriózní
Info o filmu

Galerie: 3

Atomic Blonde: Bez lítosti a s bolestí ve finálním traileru | Fandíme filmu Atomic Blonde: Bez lítosti a s bolestí ve finálním traileru | Fandíme filmu Atomic Blonde: Bez lítosti a s bolestí ve finálním traileru | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest