Avatar 2-5: Kdy se roztočí kamery, další postava obsazena

Avatar 2-5: Kdy se roztočí kamery, další postava obsazena | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Na Pandoru se podívá hrdinka ze Hry o trůny.

Na to, že James Cameron stále posouvá data premiér pokračování svého Avatara z roku 2009 jsme si už tak nějak zvykli. Ostatně není to u něj poprvé, kdy sequel točí s velkým časovým odstupem od prvního dílu. A něco podobného platí i o startu natáčení. Před časem jsme tu měli zprávu o tom, že produkce definitivně začala. Tentokrát producenti tvrdí, že kamery by se měly rozjet naplno letos v září, a na svém Facebooku znovu potvrdili data premiér všech čtyř chystaných filmů. Avatara 2 bychom tedy měli vidět 18. prosince 2020, třetí díl by měl do kin dorazit 17. prosince 2021, čtyřka 20. prosince 2024 a pátý díl by měl mít premiéru 19. prosince 2025. Slavný režisér prohlašuje, že každý sequel bude moci fungovat jako samostatný film, zároveň ale dohromady vytvoří velkolepou ságu.

Avatar dostal nově také posilu v podobě Oony Chaplin, která si zahraje postavu jménem Varang, silnou a výraznou osobnost, která by nás měla provázet po celou sérii. Španělskou herečku, která je mimochodem vnučkou slavného Charlieho Chaplina, jsme mohli vidět v roli manželky Robba Starka, Talisy, ve Hře o Trůny. Z původního obsazení se vrací Sam Worthington, Zoe Saldana i Sigourney Weaver. Podrobnosti o příběhu zatím zveřejněny nebyly. Věříte, že se filmu v roce 2020 dočkáme? A má James Cameron vůbec šanci zopakovat úspěch prvního dílu? Připomínáme, že s více než 2,7 miliardy dolarů celosvětově jde o nejlépe vydělávající film všech dob. Těšíme se na Vaše komentáře.

Avatar 2

18.12.2020 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 5

Avatar 2-5: Kdy se roztočí kamery, další postava obsazena | Fandíme filmu Avatar 2-5: Kdy se roztočí kamery, další postava obsazena | Fandíme filmu Avatar 2-5: Kdy se roztočí kamery, další postava obsazena | Fandíme filmu Avatar 2-5: Kdy se roztočí kamery, další postava obsazena | Fandíme filmu Avatar 2-5: Kdy se roztočí kamery, další postava obsazena | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu