Muži v černém chystají restart?

Muži v černém chystají restart? | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Uvnitř článku navíc spousta nových materiálů ke trojce.

Letní sezona nezadržitelně přešlapuje v předsíni, už příští týden ji ve velkém odpálí Avengers a pak to půjde hezky ráz na ráz. Jedním z květnových blockbusterových želízek jsou i třetí Muži v černém, u nichž se studio snaží za každou cenu zvednout očekávání, která po zprávách o problémech s produkcí nebyla zrovna vysoko. Dnes tu tak máme opět nějaký ten matroš v podobě obrázků (galerie) a nového TV spotu. Najdete ho níže. Kromě toho už také díky Barrymu Sonnenfeldovi víme, že jedny z mimozemšťanů si ve filmu zahrají i Lady Gaga a Justin Bieber, tvůrci se tak evidentně snaží dodržet tradici, jíž započal Michael Jackson. Režisér snímku však kromě toho poskytl i poměrně rozsáhlý rozhovor webu MTV a nezapomněl zmínit poměrně solidní dávku nemálo zajímavých informací.

Tou asi nejvíce interesantní je zmínka o možném restartu celé značky: "Nejlepší věc na třetím díle je asi to, že krásně uzavírá trilogii, když zodpoví i ty poslední otázky, které jste si u hrdinů mohli ve všech třech dílech pokládat. Film navíc diváka emocionálně uspokojí, protože ho na konci nechá zároveň překvapeného, veselého i smutného a ještě k tomu otevře vrátka k možnému restartu. To je ale všechno, co můžu říct. Pokud si teď ovšem myslíte, že ve čtyřce budou z původního obsazení pouze mimozemšťani a mopsík Frank, jste na omylu." Sonnenfeld zkrátka mlží, kde se dá, je ale dost možné, že jeho velká slova o dalším díle můžou za měsíc klidně upadnout do zapomnění, poněvadž trojka MIB bude mít s obrovským rozpočtem 215 mega (nepočítaje propagaci!) hodně co dělat, aby se v kinech zaplatila. Ostatně výdělky druhého dílu v dobách, kdy byla značka přece jen více horkým zbožím, by na to dnes stačily jen tak tak.

Jak to bylo s natáčením?

Rozpočet se samozřejmě do astronomických výšin dostal kvůli zmíněným problémům s natáčením, které se režisér také ex-post snažil osvětlit: "Jádro problému tkvělo ve scénáři - měli jsme výbornou první třetinu, ovšem druhé dvě potřebovali ještě dost vylepšit. Tudíž jsme produkci na dva měsíce přerušili, pořádně na scénáři zapracovali a pak vesele pokračovali. Navíc musím přiznat, že za celou tu dobu nenastal žádný konflikt mezi mnou a některým z herců, i když nebyla situace nejjednodušší. Málo lidí také ví to, že konec prvního filmu a část zápletky jsme změnili až několik měsíců po skončení natáčení, zatímco v případě trojky jsme měli jasně daný příběh už od začátku a měnili minimum věcí. Proto je nakonec film velmi povedený." Osobně zachovávám vůči Sonnenfeldovým větám mírně rezervovaný postoj, poněvadž podobných prohlášení o úžasnosti výsledného produktu jsme tu už měli nespočet... no a jak to nakonec někdy dopadlo. Navíc mi moc "neštymuje" ani ona bezkonfliktnost natáčení, poněvadž dobrý rok zpátky se na internetu šuškalo, že Will Smith zrovna není úplně spokojen s tím, co se kolem třetích Mužů v černém děje. My snad spokojení budeme, trojka MIB vstoupí do kin už 25. května.

Muži v černém 3 - TV spot 3

Galerie: 4

Muži v černém chystají restart? | Fandíme filmu Muži v černém chystají restart? | Fandíme filmu Muži v černém chystají restart? | Fandíme filmu Muži v černém chystají restart? | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest