To: Co si King myslí o novém filmu a jak je s ním spokojený

To: Co si King myslí o novém filmu a jak je s ním spokojený | Fandíme filmu
A jak to vlastně vypadá s potenciálním pokračováním?

Letošní remake klasiky Stephena Kinga se vynořil téměř odnikud se svým excelentním trailerem a zčistajasna si pro sebe zabral prvenství jako nejvíce sledovaná filmová upoutávka za 24 hodin. Jelikož dnešním kinům dominují převážně mnohamilionové superhrdinské produkce, tento rekord jednoznačně říká, že o nové hororové zpracování klauna Pennywise je opravdu velký zájem a táhne se s ním pořádná natěšenost. Pokud tedy patříte mezi lidi, kteří se už zářijového hororu nemohou dočkat a mají v něj velkou důvěru, určitě vám ji jen utvrdí zpráva, že samotný autor knižní předlohy novému filmu dává palec nahoru.

King se o svou první reakci podělil na Twitteru, a to hned potom, co byl přizván na jedno z exklusivních promítání. Autor je vyhlášený tím, že mnoho filmových zpracování svých děl nemá zrovna v oblibě a vůbec se nebojí to na veřejnosti přiznat. O to lepší je tedy vidět, jak King píše, že nové To od režiséra Andyho Muschiettiho daleko předčilo všechna jeho očekávání a už prý stačí jen počkat a pořádně si film užít. Ve svém tweetu ale dal najevo, že letošní zpracování opravdu adaptuje jen první polovinu knihy, v níž jsou hrdinové pouze dětmi, a jejich dospělé verze čekat vůbec nemáme. Říká tedy King, že šuškandy o pokračování, které by příběh knihy dojelo až do konce, jsou pravdivé? Jak se zdá, nejspíš ano.

O potenciálním sequelu něco málo řekl už někdy v únoru producent Dan Lin. Ten kromě informace, že film bude eRko, potvrdil také to, že knihu museli rozdělit do dvou částí a tu druhou rozhodně hodlají zpracovat, pokud se nové To předvede jako hit. Tohle ale pronesl ještě předtím, než měl šanci vidět svůj rekordy lámající trailer, takže o sequel bych se opravdu nebál, leda že by si film vedl nějakým zázrakem v kinech otřesně. Nakonec ještě jeden vtipný příběh z placu, o který se podělil přímo herec Bill Skarsgård.

Při natáčení jedné scény se prý vše připravilo, on byl nachystán, plně ponořený do své postavy, a teprve potom vpustili před kamery i mladé dětské herce, kteří neměli do té doby vůbec tušení, jak vlastně Bill s maskou vypadá. Když ho spatřili, tak si jim po tvářích rozlil hrozný strach a jednoho z malých herců prý pohled na Pennywise v plné parádě dokonce dohnal až k slzám! Místo toho, aby se kvůli tomu natáčení zastavilo, ale zařval režisér co nejrychleji "akce", aby se jim povedlo tento moment zachytit i do filmu samotného. Tady alespoň vidíme, že i herectví často vyžaduje své oběti.

To

05.09.2017 | USA
Dobrodružný, Drama, Thriller, Horor
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu