Bloodshot: Sony vybírá hrdinu do dalšího propojeného světa

Bloodshot: Sony vybírá hrdinu do dalšího propojeného světa | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Sony chystá další provázaný komiksový svět, který má začít filmem o zabijákovi s amnézií.

Krom toho, že studio Sony půjčuje Marvelu Spider-Mana a vedle toho ještě připravuje spider-manovské filmy bez Spider-Mana (Venom, Silver & Black), tak chce mít do budoucna ještě jeden, úplně vlastní provázaný svět komiksových filmů. Vycházet má z komiksů nakladatelství Valiant a stěžejní mají být především série Bloodhost a Harbinger.

Podle serveru The Wrap studio před časem začalo vybírat představitele hlavní role Bloodshota. Zájem má prý o Oscara Isaaca, Jamese McAvoye, Jakea Gyllenhaala, Nicholase Houlta a Marka Wahlberga. To jsou typově hodně rozmanití pánové, které spojuje snad jen to, že hrají jak akční role, tak charakterní. Studio údajně zvažuje ještě další tři herce, jejichž jména nejsou známa.

V komiksech je Bloodshot bývalý voják, který má v krevním řečišti speciální nanoboty. S jejich pomocí se dokáže velice rychle regenerovat, ovládat silou vůle stroje a měnit tvar svého těla. Přišel ale o všechny vzpomínky a je využíván pouze jako stroj na zabíjení. Teprve když se vymkne z nadvlády svých pánů, začne pátrat po tom, kdo je a kdo je zodpovědný za jeho současný stav. Cesta pomsty může začít.

Scénář filmu napsali Jeff Wadlow (režisér Kick-Ass 2) a Eric Heisserer (Příchozí). Režírovat má Dave Wilson, parťák Tima Millera (Deadpool) z trikové společnosti Blur Studio. Pokud vše půjde podle plánu, propojí se Bloodshot se sérií Harbinger a několika dalšími.

Zdroj: The Wrap

Galerie: 2

Bloodshot: Sony vybírá hrdinu do dalšího propojeného světa | Fandíme filmu Bloodshot: Sony vybírá hrdinu do dalšího propojeného světa | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest