Black Adam se poprvé představí v cizím filmu

Black Adam se poprvé představí v cizím filmu | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Dwayne Johnson dále slibuje, že na souboj se Supermanem dojde. A má jasnou představu o tom, koho by chtěl obsadit jako Shazama.

O tom, jak to nakonec bude s filmovým Shazamem!, to pořád zatím nevíme. Stále je jisté pouze jenom to, že jeho úhlavního protivníka, Black Adama, si zahraje Dwayne Johnson a nedávno bylo také oznámeno, že se vedle Shazama! dočkáme také samostatného filmu s Black Adamem. Teď Johnson přidal další drobnou informaci, když prozradil, že Black Adam má pro fanoušky připravené malé překvapení. A to překvapení se týká toho, kde bude poprvé antihrdina představený.

Po takovém prohlášení můžeme téměř s jistotou vyvrátit variantu, že bychom se s postavou poprvé setkali v Shazamovi! či v Black Adamovi. Uvidíme tedy The Rocka už letos v Justice League? Nebo se poprvé představí v očekávaném Muži z oceli 2? Ve stejném rozhovoru The Rock uvedl, že „jednoho krásného dne“ se dočkáme souboje Black Adama se Supermanem. Připomínáme, že se Henry Cavill a Dwayne Johnson v minulosti spolu sešli a něco spolu chystají (oba mají stejný management). Nebo myslíte, že nás Black Adam překvapí a ukáže se někde, kde bychom jej vůbec nečekali? Třeba v Aquamanovi?

Dwayne Johnson také nepřímo odhalil, koho by chtěl vidět jako Shazama!. Nahlas žádné jméno sice neřekl, ale prozradil, že je herec až nečekaně vysoký, a že hrál v Lone Rangerovi. To jasně ukazuje na Armieho Hammera. The Rock řekl, že jej zmiňuje schválně, protože chce vědět, co si o téhle castingové variantě myslí veřejnost. Za sebe mohu říct, že jsem jednoznačně pro. Hammer má charisma, je to schopný profík a má komediální nadání. Navíc vypadá jako stereotypní superhrdina. A to je všechno důležité. Shazam! totiž není obyčejný bijec s nadpřirozenými silami. Ve skutečnosti jde o malého kluka, který se po vykřiknutí zaklínadla „Shazam!“ v dospěláka teprve proměňuje.

Bylo by jedině logické, kdyby postavu hrál vysoký sportovní typ, s ostře řezanou bradou a modrýma očima. Navíc je to celou dobu dítě v mužském těle, takže se jeho představitel bez komediálního timingu a schopnosti vyjádřit drobné nuance opravdu neobejde. Sluší se připomenout, že Hammer měl hrát Batmana v Justice League George Millera, která byla zrušená pouhý den před natáčením. A vedle toho si v posledním zhruba půlroce dělá s Henrym Cavillem legraci s fanoušků a společně předstírají, že byl Hammer tajně obsazený jako Green Lantern.

Shazam, občanským jménem Billy Batson, je mladý chlapec, který vyrůstá jako sirotek a protlouká se jak může. Pro čistotu jeho srdce si jej vybere prastarý čaroděj Shazam a předá mu sílu Starších - Šalamouna (Solomon), Herkula, Atlase, Dia (Zeus), Achillea a Merkura. S přijetím síly se z chlapce stává po čarodějovi nový ochránce lidstva před sedmi smrtelnými nepřáteli, což je v komiksech sedm antropomorfizovaných smrtelných hříchů. Ve chvíli, kdy Billy vyřkne zaklínadlo „Shazam!“, promění se v dospělého muže se superhrdinskými schopnostmi odvozenými od sedmi antických hrdinů a bohů, které spojují iniciály zaklínadla. Dříve se hrdina jmenoval Captain Marvel, nedávno byl přejmenován právě na Shazama. Přes své božské síly je Shazam duchem pořád malý kluk. Jeho úhlavním nepřítelem je Black Adam, který odvozuje své síly od božstev egyptských. Scénář píše Darren Lemke. Premiéra filmu je stanovena na 5. 4. 2019. Black Adam také dostane samostatný film.

Zdroje: We've Got This Covered

Shazam!

05.04.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 3

Black Adam se poprvé představí v cizím filmu | Fandíme filmu Black Adam se poprvé představí v cizím filmu | Fandíme filmu Black Adam se poprvé představí v cizím filmu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest