Doba ledová 4: Země v pohybu - Další animovaný pravěk

Doba ledová 4: Země v pohybu - Další animovaný pravěk | Fandíme filmu
Mamut, šavlozubý tygr, lenochod a veverka se vrací. Představení filmu a trailerová nálož.

Je to už deset let, co do kin dorazil animovaný film Doba ledová a stal se z něj veliký hit, o pár let později následovaný dalšími dvěma neméně úspěšnými pokračováními. Letos se můžeme těšit již na čtvrtý díl této úspěšné série a to s podtitulem Země v pohybu. Čeká nás opětovné setkání se všemi našimi oblíbenými hrdiny: mamutem Mannym, šavlozubým tygrem Diegem, lenochodem Sidem a samozřejmě i s krysoveverčákem Scratem, který se stále neúspěšně snaží získat svůj oříšek.

O čem tedy čtvrtý díl bude? Zatímco v předchozím díle naše parta kolem Mamuta Mannyho objevovala dinosaury a řešila rodinné problémy všeho druhu, tak teď se Scratovy (jak jinak než při honbě za nedostižným oříškem) podaří zlikvidovat celý prehistorický superkontinent Pangea a rozdělit ho na jednotlivé kontinenty, tak jak je známe dnes. A hlavní hrdinové se s touto nečekanou situací budou muset nějak poprat. Film režírují Steve Martino (Horton) a Mike Thurmeier (ten se podílel už na režii třetího dílu). Do svých animovaných rolí se samozřejmě vrátí ti samí herci (respektive jejich hlasy), a protože film bude ve 3D nás čeká to samé i s českým dabingem.

Čtvrtá Doba ledová se nám zatím představila ve dvou Scratových kraťasech, dvou trailerech a také v upoutávce parafrázující oscarový film The Artist (na první pohled to možná zní divně ale je to tak).  Je jasné, že po třech dílech se už těžko dá přijít s něčím extra originálním, a tak se jen všelijak recykluje to, co již fungovalo minule. Nutno však podoktnout minimálně u vylomenin Scrata to funguje dokonale. Tam kde tvůrci nehodlají vytahovat stokrát provařené vtípky, to na nás budou zkoušet s doslova epickou akcí. To asi proto, abychom si to 3D v kině pořádně užili. Otázka, jestli nás to samé bude i po čtvrté bavit nebo budeme znechuceně nadávat nad zbytečností dalšího dílu, který má za úkol jen z lidí vytahat peníze, zjistíme přesně 28. června, kdy se snímek dostane do našich kin. Americká premiéra je překvapivě naplánovaná až na 13. července.

 

Doba ledová 4: Trailer

 

Doba ledová 4: Mezinárodní trailer

 

Doba ledová 4: Trailer ve stylu The Artist

 

Doba ledová 4: Dva kraťasy se Scratem

 

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu