Labyrint: Vražedná léčba: První ochutnávka z vyvrcholení série

Labyrint: Vražedná léčba: První ochutnávka z vyvrcholení série | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Podívejte se, jak bude vypadat prostředí závěrečného filmu. Obsazena byla nová postava.

Určitě si vzpomínáte, že původně měla trilogie Labyrint (Maze Runner) být už dávno ukončená. Pak se ale při natáčení závěrečné části, Labyrint: Vražedná léčba (The Maze Runner: The Death Cure) při natáčení akční scény vážně zranil představitel hlavní role Dylan O'Brien a natáčení muselo být odloženo na neurčito. Natáčení se přesunulo z Kanady do Jihoafrické republiky a znovu se rozběhlo letos na přelomu února a března. Režisér Wes Ball prozradil, že potrvá zhruba ještě měsíc, nicméně studio využilo nedávné MTV Awards jako příležitost k propagaci (přeci jen se dívala cílová skupina) a zveřejnilo alespoň pohled ze zákulisí. V něm se můžete přesvědčit, že O'Brien se skutečně plně zotavil, a že štáb v ateliéru v Kapském městě postavil velkou kulisu základny organizace ZLSN, se kterou se hrdinové potýkají už od prvního dílu.

Snímek také obsadil novou postavu. Walton Goggins (seriály Shield, Justified či Vice Principals, snímky jako Osm hrozných či Lincoln) si zahraje Lawrence, což má být ve filmu neobvyklá a nebezpečná postava. Má to být tak trochu revolucionář, tak trochu anarchista a má dávat „hlas" těm, kteří nemají žádné dovolání“. Přidáváme několik fotek z natáčení, které sdílel režisér Ball.

V hlavních rolích hrají Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Ki Hong Lee či Rosa Salzar. Režíruje Wes Ball, scénář napsal podle předlohy Jamese Dashnera T.S. Nowlin. Thomas a hrstka jeho přátel unikli z nástrah Labyrintu. Přežili náročnou pouť Spáleništěm. Mnohokrát si mysleli, že už je konec, že to nemůže být horší. Přesto mají ty nejtěžší chvíle a nejbolestivější rozhodnutí teprve před sebou. Ve světě, který se pod tíhou zákeřné nemoci hroutí před očima, mezi šílenci na straně jedné a nevyzpytatelným ZLOSINem na straně druhé, se musejí poprat o naději. Ale mohou vůbec ještě někomu věřit? Datum české premiéry je stanoveno na 15. 2. 2018.

Zdroje: Deadline, Wes Ball

Labyrint: Vražedná léčba

26.01.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy, Thriller, Mysteriózní
Info o filmu

Galerie: 5

Labyrint: Vražedná léčba: První ochutnávka z vyvrcholení série | Fandíme filmu Labyrint: Vražedná léčba: První ochutnávka z vyvrcholení série | Fandíme filmu Labyrint: Vražedná léčba: První ochutnávka z vyvrcholení série | Fandíme filmu Labyrint: Vražedná léčba: První ochutnávka z vyvrcholení série | Fandíme filmu Labyrint: Vražedná léčba: První ochutnávka z vyvrcholení série | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu