It Comes At Night: Horor s nákazou sází na hutnou atmosféru

It Comes At Night: Horor s nákazou sází na hutnou atmosféru | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Joel Edgerton se snaží ochránit rodinu před nebezpečnou epidemií. Poznejte hutnou atmosféru v novém traileru.

Loni produkční společnost A24 potěšila hororové fanoušky Čarodějnicí a také na letošní rok má nezávislé malé studio připravený kousek, který předchází pověst inteligentního, atmosferického strašení.

It Comes At Night (Přichází to v noci) se odehrává ve světě, ve kterém řádí blíže neurčená, smrtelně nebezpečná choroba. Otec (Joel Edgerton) se snaží v odlehlé usedlosti před hrozbou uchránit svou rodinu. To se daří do chvíle, než v jejich domě poprosí o úkryt další vystrašená rodina. Zpočátku společnost působí jako vítané zpestření, ale brzy skupinu začne ovládat nedůvěra a paranoia. Podle dosavadních ohlasů film příliš neřeší, co se vlastně ve světě děje a spíš se soustředí na jednotlivé postavy a jejich chování v situaci, jakou řádění smrtelné choroby vytváří. Jednotliví obyvatelé domu dostanou příležitost ukázat, co jsou ochotní pro bezpečí své rodiny obětovat, jak daleko jsou ochotní zajít.

O snímku se hovoří nejen ve spojitosti s chytrým scénářem, ale také s podmanivým vizuálem a silnou atmosférou. Což si ostatně sami můžete ověřit v přiloženém traileru. Silné je také herecké obsazení, kdy Edgertona v hlavní roli doplňují Christopher Abott (Girls), Carmen Ejogo (Fantastická zvířata a kde je najít, Alien: Covenant, Selma) nebo Riley Keough (The Girlfriend Experience, Mad Max: Fury Road, Logan Lucky). Film napsal a zrežíroval Trey Edwards Shults. Ten začínal různými pomocnými profesemi na snímcích Terrence Malicka, sám se stal filmařem a jeho prvotinou před dvěma lety bylo drama Krisha. It Comes At Night bude do amerických kin uvedeno začátkem června, tak snad se chváleného snímku dočkáme i u nás.

Galerie: 7

It Comes At Night: Horor s nákazou sází na hutnou atmosféru | Fandíme filmu It Comes At Night: Horor s nákazou sází na hutnou atmosféru | Fandíme filmu It Comes At Night: Horor s nákazou sází na hutnou atmosféru | Fandíme filmu It Comes At Night: Horor s nákazou sází na hutnou atmosféru | Fandíme filmu It Comes At Night: Horor s nákazou sází na hutnou atmosféru | Fandíme filmu It Comes At Night: Horor s nákazou sází na hutnou atmosféru | Fandíme filmu It Comes At Night: Horor s nákazou sází na hutnou atmosféru | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest