Star Trek 2: Zachary Quinto na nové fotce z natáčení

Star Trek 2: Zachary Quinto na nové fotce z natáčení | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Co jen to ten Spock provádí?

S pokračováním Star Treku to nemáme tak úplně jednoduché, alespoň v ohledu množství uniklých fotek z natáčení. První, a zatím poslední, materiály jsme měli možnost vidět koncem února a další nášup se k nám dostává až teď. Tedy abychom byli přesnější, nášup to moc není, k dispozici totiž máme jediný obrázek. J. J. Abrams si zkrátka zatím dobře hlídá, aby mu jeho plac nikdo nějak nedokumentoval (ostatně uniklé fotky a video z února ho naštvaly takovým způsobem, že nechal kolem placu postavit z kontejnerů zeď, aby měli dychtiví fotografové útrum - pro představu nakoukněte do galerie). Serveru MTV se to však nyní povedlo, a vy se tak můžete v galerii pokochat obrázkem Zacharyho Quinta visícího ve vzduchu. Samotné foto by asi člověku nic moc neřeklo, MTV však přineslo i poměrně podrobný popis inkriminované scény.

Quinto alias Spock je v ní přivázán na provazech před obrovským zeleným plátnem a puštěn z výšky nějakých třiceti metrů (a poté samozřejmě nějak zbržděn ;-) ). Důležité je, že má na sobě vulkánský oblek, k němuž je připoutaný zatím neznámý "box" s logem Hvězdné flotily. Posledním známým faktem o této scéně je, že by měla být nějak spojena se samotným Vulkánem, poněvadž Spocka ošlehávaly při natáčení plameny a jeho oblek měl na jejich přítomnost nějakým způsobem reagovat. Trekkies v těchto chvílích určitě vymýšlí teorie, jak by mohla tato scéna do filmu pasovat. My se to ale s největší pravděpodobností nedozvíme dřív, než za víc než rok, kdy má sequel Star Treku premiéru. Konkrétně 17. května 2013.

Galerie: 2

Star Trek 2: Zachary Quinto na nové fotce z natáčení | Fandíme filmu Star Trek 2: Zachary Quinto na nové fotce z natáčení | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest