Terminátor 2 3D: Nový trailer připomíná návrat akční klasiky

Terminátor 2 3D: Nový trailer připomíná návrat akční klasiky | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Nový trailer připomíná, že klasiku jen tak něco nepřekoná.

Mluví se o šestém Terminátor filmu, ale díky společnosti Bohemia MP se k nám do kin letos vrátí daleko větší jistota. 7.9. bude uvedená 3D konverze Terminátora: Dne zúčtování. Na konverzi se pracovalo dlouho, patřičně se do ní investovalo a podobně jako v případě Titanicu se na ní podílel přímo Cameron, tak se nemusíme bát žádné odfláknuté práce. Těšíte se, že si legendu konečně užijete na plátně?

Deset let po neúspěšném pokusu zabít Sarah Connorovou, matku budoucího vůdce lidstva ve válce proti strojům, se do Los Angeles vrací z budoucnosti nový Terminátor, typ T-1000, aby zlikvidoval už narozeného Johna Connora. Dospělý Connor v roce 2029 na svoji ochranu posílá do minulosti druhého terminátora T-800. Oba stroje nezávisle na sobě pátrají po malém Johnovi. Chlapec zjišťuje, že T-800 je naprogramován na jeho ochranu a s jeho pomocí osvobodí svou matku z psychiatrického ústavu, kde je léčena z údajné schizofrenie. T-800 oběma vysvětluje, co přinese budoucnost. Tu je však možné změnit...a při tom všem hrdiny stíhá nemilosrdný a zřejmě nezničitelný T-1000.

Galerie: 3

Terminátor 2 3D: Nový trailer připomíná návrat akční klasiky | Fandíme filmu Terminátor 2 3D: Nový trailer připomíná návrat akční klasiky | Fandíme filmu Terminátor 2 3D: Nový trailer připomíná návrat akční klasiky | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu