Kingsman 2: Nové fotky a podrobnosti

Kingsman 2: Nové fotky a podrobnosti | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Dvojka nabídne akční scénu, která nebude o nic méně originální, než ta v kostele. AKTUALIZOVÁNO o kratičký teaser

AKTUALIZACE: A jak jsme řekli, tak se stalo. První trailer na Kingsman 2 je tak blízko, že studio zveřejnilo teaser:

První trailer na Kingsman: Zlatý kruh se evidentně blíží, protože jsou v poslední době poměrně často zveřejňované fotky. Aktuálně jsme se dočkali dvou, na jedné je samotný hrdina Eggsy (Taron Egerton), na druhé Channing Tatum. Fotky také doprovodilo několik zajímavostí.

Režisér Matthew Vaughn slibuje, že druhý film bude obligátně větší a odvážnější než jednička. Chápe, že fanoušci budou chtít vidět scénu, která by trumfla nepřerušovanou přestřelku v kostele. Místo toho máme ale čekat scénu, která bude ve všech ohledech jiná, ale neméně originální.

Něco málo se dozvídáme také o jednotlivých postavách. Pro Eggsyho má scénář připravený výrazný charakterní oblouk. Kam má hrdina namířeno? Co se bude muset naučit? Navíc jej čeká velké morální dilema, se kterým se prý diváci zaručeně sžijí. Že by to nějak souviselo s Harrym Hartem (Colin Firth), který je zpátky, navzdory tomu, že první film nepřežil?

Tak či tak cesta Eggsyho zavede do USA, kde sídlí Statesmani, americká obdoba Kingsmanů. Agenti z Ameriky jsou multimilionáři, kteří si létají v tryskáčích a mají základnu v kentucké palírně. Vede je agent Champagne (nebo také Champ) v podání Jeffa Bridgese (na titulce). S Eggsym do akce půjde agent Jack (Pedro Pascal), technickou podporu zajišťuje Ginger (Halle Berry) a agent Tequeila (Channing Tatum) je popisovaný jako namyšlený kovboj. Záporačku filmu jménem Poppy hraje Julianne Moore a víme o ní zatím jen to, že působí jako prototypický americký drahoušek, ale něco se pokazilo a na Poppy přišly megalomanské choutky.

Kingsman: Tajná služba představil svět Kingsmanů – nezávislé mezinárodní informační agentury, která operuje v nejvyšším stupni utajení, aby udržela svět v bezpečí. V Kingsman: Zlatý kruh na naše hrdiny čeká několik nových překážek. Jejich základna je zničena a celý svět je držený jako rukojmí. Cesta je vede do USA, kde objeví spřátelenou špionážní organizaci Statesman, která byla založená ve stejné době, jako Kingsman. Nové dobrodružství otestuje sílu i chytrost agentů na maximum, když se dvě agentury spojí, aby porazily bezcitného společného nepřítele, aby zachránily svět, což už se pro Eggsyho (Taron Egerton) začíná stávat pravidelným zvykem...

Zdroje: Empire

Kingsman: Zlatý kruh

22.09.2017 | USA, Velká Británie
Akční, Komedie, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 3

Kingsman 2: Nové fotky a podrobnosti | Fandíme filmu Kingsman 2: Nové fotky a podrobnosti | Fandíme filmu Kingsman 2: Nové fotky a podrobnosti | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest