Strážci Galaxie 3: Film zrežíruje James Gunn. Co je jeho cílem?

Strážci Galaxie 3: Film zrežíruje James Gunn. Co je jeho cílem? | Fandíme filmu
Marvel Studios
James Gunn se rozpovídal o tom, proč natočí Strážce Galaxie 3, co jeho rozhodnutí předcházelo a co s filmem musí dokázat.

Kdykoliv byl James Gunn v poslední době dotazován na to, zda natočí Strážce Galaxie 3, vždycky uváděl, že ještě musí celou situaci pořádně promyslet. A už je promyšleno. Gunn na svém Facebooku oficiálně oznámil, že film zrežíruje a opět bude také scenáristou.

James doplnil, že pro něj bylo důležité, aby film netočil kvůli penězům, kvůli tlaku kolegů nebo fanoušků, ale čistě kvůli sobě, kvůli tomu, že má do Strážců pořád ještě chuť. Po dlouhém přemýšlení seznal, že o Rocketovi, Grootovi, Gamoře, Star-Lordovi, Mantis, Draxovi, Nebule a dalších nových hrdinech pořád ještě má co říct. Pořád ho napadá, co by mohl o postavách odhalit, jaká dobrodružství by mohly zažít a jak by mohl diváky překvapit.

Gunn potvrdil, že se bude trojka odehrávat po událostech Infinity War a bude uzavřením první trilogie Strážců Galaxie. Dozvíme se, co bylo se Strážci po Infinity War a snímek pomůže starým i novým postavám otevřít dalších více než deset let Marvel Universe. Gunn bude společně s Kevinem Feigem a dalšími součástí tvůrčího týmu, který naplánuje další budoucnost kosmické části filmového světa Marvelu.

Gunn dodal, že si dá opravdu velký pozor, aby nespadl do stejné pasti, do které padá celá řada trilogií, kdy je trojka zklamáním. Ke Strážcům se částečně přeci jen vrací díky příjemné podpoře fanoušků, ale podstatně větším důvodem je spolupráce s kolegy z Marvelu a Disneyho, kterou si nemůže vynachválit. S žádnými producenty se mu v kariéře prý nikdy nepracovalo tak dobře a Marvel každou jeho dosavadní vizi podpořil. Gunn přísahá, že nejde o prázdná slova, a že by nikdy nedokázal pracovat s někým s kým si nesedne.

To všechno zní jako parádní vyhlídky, tak se opět pojďme těšit na dvojku, která už je doslova za dveřmi.

Zdroj: James Gunn

Strážci Galaxie 2

05.05.2017 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest