Labyrint: Kultovní klasika znovu ožívá

Labyrint: Kultovní klasika znovu ožívá | Fandíme filmu
Připravuje se další reboot úspěšného fiktivního světa, který jde osázet novými hrdiny.

Třicet let stará kultovní klasika Labyrint s Davidem Bowiem se chystá znovu ožít. Ale můžeme se radovat, nepůjde o prázdný remake ani reboot. Tvůrci našli lepší řešení. Podle serveru Deadline obsadilo studio TriStar na post režiséra Fedeho Alvareze (Smrt ve tmě) a scénář vytvoří oficiálně potvrzený Jay Basu (The Girl In The Spider’s Web). Oba spolu již spolupracovali a mají v úmyslu „rozšířit existující vesmír“.

Ano, zní to jako současný trend, ale ve skutečnosti je to jednoduché. Alvarez a Basu chtějí vzít svět, který vytvořil první Labyrint režiséra Jima Hensona (Temný krystal) a do něj zasadit nový příběh. Jde tedy spíše o spin-off než další díl. Jejich cílem je oslovit novou generaci diváků a vzít je do labyrintu. Evidentně se tedy stále budeme pohybovat v rámcově známém prostředí, protože i pro první film byl labyrint úhelným kamenem. S jakým novým hrdinou, novým problémem a novým padouchem, ukáže čas. Doufejme, že udělají svému vzoru čest. Dole můžete mrknout na nově sestříhaný trailer.

Co si o tom myslíte? Také byl Labyrint důležitou součástí vašeho dětského filmového života nebo je to jen vzdálená vzpomínka? A koho byste rádi viděli v hlavní roli záporáka?

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest