Star Wars: The Last Jedi - Teaser trailer je tady

Star Wars: The Last Jedi - Teaser trailer je tady | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Star Wars Celebration nám odhalila první ochutnávku z dalších dobrodružství Lukea Skywalkera, Rey a spol.

Zatímco teaser trailer k The Force Awakens jsme viděli výjimečně už rok před premiérou filmu, ukázka k The Last Jedi byla vypuštěna jako takový zlatý hřeb fanouškovské akce Star Wars Celebration, tedy v době, kdy do premiéry zbývá už jen něco přes půl roku. Stejně tomu bylo loni i u Rogue One: Star Wars Story, kde jsme prožili příběh skupinky Rebelů při krádeži plánů první Hvězdy smrti. Letos se však můžeme opět těšit na hlavní dějovou linku s návratem Lukea, Rey a dalších postav.

Řeknu to takhle - z teaser traileru na Epizodu VII mě doslova mrazilo v zádech, ale spíš to bylo prostě tím, že krátká ukázka oznamovala, že universum Star Wars se už nebude rozrůstat pouze v literatuře nebo ve videohrách, ale po letech bude možné opět vidět Hvězdné války na plátně v kině. Tentokrát to tak silný zážitek není, nicméně upoutávka na Epizodu VIII není rozhodně špatná. Aby toho příliš nevyzradila, znovu si zachovává tajemnou auru, která v nás vzbudí zvědavost, a pak rychle skončí. Záběry přesto vypadají líbivě. Scény na skále s trénující Rey pod dohledem Lukea Skywalkera, Kylo Ren před šlehajícími plameny nebo ikonický Millenium Falcon s X-Wingy v další vesmírné bitvě, bez které by to prostě nešlo. Hrdinové i padouši budou od minula určitě dvakrát silnější, takže pozor, aby jejich větší pýcha nezpůsobila náhodou dvakrát větší pád. Do galerii přidáváme nový plakát.

Rey učinila první krůčky do širého světa ve Star Wars: Síla se probouzí a společně s Finnem, Poem a Lukem Skywalkerem bude ve své epické cestě pokračovat, v další kapitole ságy Hvězdných válek, ve Star Stars: Epizodě VIII. Z minulého filmu se vrací Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie a Andy Serkis. Nově je doplní Benicio Del Toro, Laura Dern a Kelly Marie Tran. Režíruje a scénář napsal Rian Johnson. Datum české premiéry je stanoveno na 14.12. 2017.

Star Wars: Poslední z Jediů

15.12.2017 | USA, Velká Británie, Mexiko, Irsko
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 6

Star Wars: The Last Jedi - Teaser trailer je tady | Fandíme filmu Star Wars: The Last Jedi - Teaser trailer je tady | Fandíme filmu Star Wars: The Last Jedi - Teaser trailer je tady | Fandíme filmu Star Wars: The Last Jedi - Teaser trailer je tady | Fandíme filmu Star Wars: The Last Jedi - Teaser trailer je tady | Fandíme filmu Star Wars: The Last Jedi - Teaser trailer je tady | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest