Star Wars VIII: První oficiální fotka Carrie Fisher z natáčení

Star Wars VIII: První oficiální fotka Carrie Fisher z natáčení | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Star Wars Celebration začala ohlédnutím za 40 lety Star Wars a vzpomínkou na Carrie Fisher.

První den Star Wars Celebration je za námi. Úvodní panel, který se věnoval 40. výročí této vesmírné ságy, nám přinesl mnoho zajímavých a nečekaných hostů. Jako první se na pódiu po boku moderátora Warwicka Davise a prezidentky Kathleen Kennedy objevil George Lucas, který mluvil o svých prvotních plánech na zpracování dnes všemi milované vesmírné ságy, a spolu s Warwickem zůstal po celou dobu trvání panelu přítomen, aby společně vedli rozhovory s příchozími herci. Postupně se na úvodním panelu objevili Ian McDiarmid (císař Palpatine), Hayden Christensen (Anakin Skywalker), Anthony Daniels (C-3PO), Billy Dee Williams (Lando Calrissian), Peter Mayhew (Chewbacca), Mark Hamill (Luke Skywalker) a Harrison Ford (Han Solo). Všichni spolu s Georgem a Warwickem mluvili o svých zkušenostech a vzpomínkách na natáčení filmů, kterých se v této frančíze zúčastnili.  

Poté George Lucas spolu s Kathleen Kennedy a Billie Lourd (dcera Carrie Fisher) uctili svými slovy památku všemi oblíbené princezny Leiy, Carrie Fisher. Následovalo video plné vzpomínek na Carrie, které si můžete pustit pod tímto článkem. A co je zajímavé, ve videu bylo možné vidět vůbec první pohled na Carrie Fisher při natáčení Epizody VIII. Screenshot najdete dole v galerii. Celou akci poté završil John Williams, který se zničehonic objevil vedle jeviště spolu s orchestrem a vedle klasické úvodní hudby každé Star Wars epizody zahrál také skladbu Hana a Leiy z Epizody V na památku Carrie Fisher. Po ukončení následovaly neméně zajímavé panely s Ianem McDiarmidem a Rayem Parkem (Darth Maul), kteří měli své populární panely již v předchozích letech.

A co nás čeká dnes? Dnešek je nejvíce očekávaným dnem celé letošní Star Wars Celebration, jelikož v pět hodin odpoledne našeho času začne živý přenos panelu, který je věnovaný Epizodě VIII s podtitulem The Last Jedi. Po dlouhém čekání se tak konečně dozvíme mnoho informací o netrpělivě očekávaném Star Wars filmu. Na pódium přijdou prezidentka Kathleen Kennedy a režisér Epizody VIII Rian Johnson, plus se určitě objeví i obsazení filmu. Máme čekat několik překvapení, tím největším tahákem je ale zcela jistě první trailer na Epizodu VIII, který by nám již tradičně měli ukázat na konci panelu. Dlouho očekávaná chvíle všech fanoušků tak je již skutečně za dveřmi.

Budete sledovat dnešní přímý přenos věnovaný Epizodě VIII? Těšíte se na vůbec první trailer na The Last Jedi?

Galerie: 2

Star Wars VIII: První oficiální fotka Carrie Fisher z natáčení | Fandíme filmu Star Wars VIII: První oficiální fotka Carrie Fisher z natáčení | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest