Deadpool 2: Cable je oficiálně obsazený

Deadpool 2: Cable je oficiálně obsazený | Fandíme filmu
20th Century Fox
Zobrazit další 2 obrázky
Je to zajímavé, ale postavu si zahraje herec od Marvelu. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Přidali jsme vtipný tweet Ryana Reynoldse, který si stěžuje na to, že Fox najal herce z jiných filmových vesmírů.

Původní novinka: Těch jmen byla ohromná spousta, nakonec to už už vypadalo, že Cablea bude hrát Michael Shanon. Nicméně vše je jinak. Ať už jednání nedopadla, nebo se produkce z jakéhokoliv důvodu rozhodla vydat jinou cestou, roli zčistajasna dostal Josh Brolin. Ten podepsal smlouvu rovnou na čtyři filmy, takže se může krom Deadpoola objevit v případném pokračování nebo v zamýšlené týmovce X-Force.

Brolin už má s komiksovými filmy bohaté zkušenosti. Hrál ve snímcích Jonah Hex, Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil a Muži v černém III. Ucházel se také o roli staršího Batmana, kterou nakonec dostal Ben Affleck. A samozřejmě, momentálně také hraje Thanose v Marvel Universe! Je zajímavé, že může hrát obě role naráz, ale třeba je to proto, že u Marvelu je pod digitálním makeupem k nerozeznání.

Cable je další extrémně násilný muntant, kterého taktéž vymyslel Rob Liefeld, autor Deadpoola. V komiksech je synem Madelyn Prior (klon Jean Grey) a Cyclopse, je to lítý válečník, který cestuje napříč časem. Má zářící oko, robotickou paži a hodně velké bouchačky. Hodně populární byla série Cable & Deadpool, ve které se oba dva borci poflakují po světě a navzájem se popichují. Cable je tak trochu bručoun, který je z Deadpoolových manýr otrávený, ale snaží se obrátit list. A Deadpool? Ten se prostě chová jako blbec, jako vždycky...

Zdroj: THR

Deadpool 2

18.05.2018 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 3

Deadpool 2: Cable je oficiálně obsazený | Fandíme filmu Deadpool 2: Cable je oficiálně obsazený | Fandíme filmu Deadpool 2: Cable je oficiálně obsazený | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest