Transformers 5 přepíšou celou lidskou historii

Transformers 5 přepíšou celou lidskou historii | Fandíme filmu
Už dnes se objeví nový trailer. Koukněte se i na další videa a přečtěte si, co Transformers v Posledním rytíři chystají.

Už dnes odpoledne bude uvedený nový trailer na Transformers: Posledního rytíře. Ten dozajista ukáže řadu dalších střípků z celého filmu, ale o čem vlastně tahle šílenost je? Jasně, z oficiální synopse a dosavadních trailerů víme, že proti hrdinům tentokrát nestane nikdo jiný, než Optimus Prime, doposud udatný vůdce Autobotů. Víme také, že řešení nového příběhu bude ležet kdesi v minulosti. Ale co to vlastně znamená?

Před začátkem příprav pátého filmu si producenti najali celý tým scenáristů, kteří vytvořili podrobnou transformeří Bibli. Napsali celou řadu budoucích filmů (podle Michaela Bayečtrnáct) a dali dohromady rozsáhlou mytologii. Jednotlivé filmy Tak postupně přepisují pozemskou historii. Jednou stáli Transformers za přerušením spojení Roveru na Marsu, jindy zase sídlili na odvrácené straně Měsíce nebo Zemi decentně navštívili už v dobách dinosaurů. Jedno z videí přiložených v playlistu ale naznačuje, že roboti byli ve skutečnosti u naprosto všech podstatných historických událostí.

Pro aktuální film je klíčové artušovská éra a to, jakým způsobem byli roboti zapojení do ní. Ve filmu uvidíme flasbhacky z téhle doby, takže na plátně budou jak futurističtí roboti, tak kouzelníci a rytíři na koních. Velkou roli má hrát artefakt z té doby (snad Merlinova hůl), stejně jako postava Anthonyho Hopkinse. Ten si zahrál sira Edmunda Burtona, který žije v hradě obestavěném kolem legendárního Artušova kulatého stolu. O historii ví mnoho, stejně jako Vivian Wembley v podání Laury Haddock.

Podle legendy svět může zachránit jedině vyvolený rytíř a není vyloučené, že to nakonec bude Cade Yager (Mark Wahlberg). Zajímavé je, že navzdory všem těm šílenostem se snad ještě víc otazníků vznáší nad současností. Proč se dětští hrdinové pohybují v prostředí, které vypadá jako z postapokalyptického filmu? Jsou to pouze válečné pozůstatky z minulých dílů nebo se boj mezi dvěma druhy od posledního Transformers: Zánik rozhořel v daleko větším měřítku? Tak či tak, jedno je jisté. Podle Edmunda se Transformers pořád vracejí. A protože to můžeme z posledních filmů jen a jen potvrdit, může zdevastovaných lokalit do budoucna klidně přibývat.

Transformers: Poslední rytíř

21.06.2017 | USA, Kanada
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest