Chuck: Skutečný příběh boxera, co inspiroval Rockyho

Chuck: Skutečný příběh boxera, co inspiroval Rockyho | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Koukněte na no, jak vypadá Liev Schreiber v traileru na film o skutečném boxerovi, který byl inspirací pro Sylvestra Stallonea.

Jak říká Liev Schreiber v traileru na snímek Chuck, hrdinu filmu vlastně znáte, i když to ani nevíte. Chuck Wepner se proslavil tím, že vydržel v ringu patnáct kol s Muhammadem Ali. Jeho sportovní úspěch je nepřiznanou inspirací Stalloneova Rockyho. Wepner začínal jako obchodník s tvrdým alkoholem v New Jersey. Slušnou obživu však našel v boxu. Přičichl ke slávě a penězům a následně na něj čekala divoká jízda plná alkoholu, drog a žen.

V traileru snímek působí dojmem, že by nemuselo jít o úplně typické boxerské drama o tvrdé cestě na vrchol. Chucka dostatečně odlišuje živá energie a Schreiberův bonvivánský projev. Ve vedlejších rolích jej doplňují Naomi Watts a Elisabeth Moss jako jeho Chuckovy manželky, Michael Rapaport jako jeho bratr, Jim Gaffigan jako jeho nejlepší přítel a Ron Perlman jako jeho manažer a trenér. Sylvestra Stallonea si zahrál Morgan Spector a Pooch Hall Muhammada Aliho. Film režíroval Philippe Faldardeau (The Good Lie). Na scénáři se podíleli Michael Cristofer (Čarodějky z Eastwicku, Gia), Jerry Stahl (Mizerové II) Jeff Feuerzeig a sám Liev Schreiber.

Snímek byl loni uvedený na festivalu v Torontu, odkud si přivezl docela pozitivní recenze – průměrná známka na Rotten Tomatoes je 7/10. Do širšího nasazení se má film v USA dostat v květnu, o případném českém nebo slovenském uvedení zatím nepadlo ani slovo. Původně byl snímek známý jako The Bleeder.

Galerie: 4

Chuck: Skutečný příběh boxera, co inspiroval Rockyho | Fandíme filmu Chuck: Skutečný příběh boxera, co inspiroval Rockyho | Fandíme filmu Chuck: Skutečný příběh boxera, co inspiroval Rockyho | Fandíme filmu Chuck: Skutečný příběh boxera, co inspiroval Rockyho | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest