Star Wars: Teaser na Epizodu VIII, Hayden Christensen a mnohem víc na SW Celebration

Star Wars: Teaser na Epizodu VIII, Hayden Christensen a mnohem víc na SW Celebration | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Každoroční událost zasvěcená předaleké galaxii se již blíží a podle všeho má plno es v rukávu.

Již za dva týdny začíná dlouho očekávaná Star Wars Celebration, která letos bude v Orlandu na Floridě a stejně jako v předchozích letech ji budeme moci sledovat online. Dozvíme se jako vždy mnoho novinek ohledně seriálů, knih, komiksů atd., primárně nás ovšem zajímají novinky o filmech, kterých by na rozdíl od předchozího roku mělo být vrchovatě. Na co všechno se tedy můžeme těšit?

Star Wars Celebration začíná ve čtvrtek 13. dubna, kdy v tento den oslavíme 40. výročí od uvedení prvních Star Wars do kin! Úvodního, hodinu a půl dlouhého panelu se spolu s moderátorem Warwickem Davisem (herec nevelkého vzrůstu, který hrál hlavního Ewoka v Epizodě VI a další malé postavy Hvězdných válek) zúčastní prezidentka Lucasfilmu Kathleen Kennedy a zároveň by zde měla být uctěna památka loni zesnulé Carrie Fisher. Ve čtvrtek nás pak čeká nejočekávanější panel, který se bude týkat letošního filmového přírůstku Star Wars: The Last Jedi. Spolu s Kathleen Kennedy se objeví režisér osmé epizody Rian Johnson a pravděpodobně i většina obsazení filmu. Tento panel by měl oficiálně odstartovat kampaň nového filmu a zcela určitě dostaneme již dlouho očekávaný teaser trailer. Podle neoficiálních informací máme krom teaseru (jeho možný popis zde) dostat také featurette o natáčení filmu.

Následující den pak dostaneme panel věnovaný seriálu Star Wars Rebels a v zatím blíže neupřesněném panelu by nám měl Lucasfilm odhalit svoje plány do budoucna. Je dost dobře možné, že dostaneme v podobě fotek či kratšího videa nějakou ochutnávku na samostatný film s Hanem Solem, který uvidíme příští rok. Kromě toho bychom se měli podle zákulisních zpráv dočkat ohlášení přinejmenším dvou dalších samostatných filmů. Stejné zdroje uvádějí, že ony dva chystané projekty budou sólovka s Obi-Wanem a film o námezdních lovcích, přičemž klíčovou postavou by měl být již mnohokrát zmiňovaný Boba Fett.

Star Wars Celebration se zároveň během všech čtyř dnů zúčastní spousta herců z filmové ságy, jako například Mark Hamill (Luke Skywalker), Anthony Daniels (C-3PO), Ian McDiarmid (císař Palpatine), Ray Park (Darth Maul), Peter Mayhew (Chewbacca) a k překvapení všech se objeví i Hayden Christensen, který ztvárnil Anakina Skywalkera v Epizodách II a III. Zajímavé je, že Hayden se naposledy zúčastnil Star Wars Celebration v roce 2002, která se věnovala propagaci Epizody II. Proč je tedy Hayden najednou po tolika letech znovu přizván na SW Celebration?

Mezi fanoušky se hodně spekuluje o tom, že Disney a Lucasfilm tím chtějí nepřímo naznačit jeho spoluúčast na Epizodě VIII. Může se Hayden vrátit jako Anakinův duch v Epizodě VIII? Popravdě se touto myšlenkou zabýval Lucasfilm už při tvorbě Epizody VII a pro Haydenův návrat vznikly i concept arty, z nápadu ale nakonec sešlo. Nicméně, podobného postupu se dočkal i Yoda, který se v Epizodě VII fyzicky nakonec neobjevil, ale podle vyjádření samotného Franka Oze je Yodova účast v Epizodě VIII docela pravděpodobná. Proč by tedy stejný osud nemohl potkat i Anakina? Jeho přítomnosti ve filmu určitě nic nebrání, zda se v něm ale objeví, to se možná dozvíme na SW Celebration, s jistotou pak ale až 14. prosince, kdy se Epizoda VIII dostane do našich kin.

Celá událost bude promítána živě na Youtube kanálu Star Wars a na stránkách starwars.com od 13. do 16. dubna.

Budete sledovat Star Wars Celebration online? Těšíte se na slibovaný teaser na Epizodu VIII? A myslíte si, že se v ní nakonec objeví Hayden Christensen, nebo jsou to jen nepodložené drby?

Star Wars: Poslední z Jediů

15.12.2017 | USA, Velká Británie, Mexiko, Irsko
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 6

Star Wars: Teaser na Epizodu VIII, Hayden Christensen a mnohem víc na SW Celebration | Fandíme filmu Star Wars: Teaser na Epizodu VIII, Hayden Christensen a mnohem víc na SW Celebration | Fandíme filmu Star Wars: Teaser na Epizodu VIII, Hayden Christensen a mnohem víc na SW Celebration | Fandíme filmu Star Wars: Teaser na Epizodu VIII, Hayden Christensen a mnohem víc na SW Celebration | Fandíme filmu Star Wars: Teaser na Epizodu VIII, Hayden Christensen a mnohem víc na SW Celebration | Fandíme filmu Star Wars: Teaser na Epizodu VIII, Hayden Christensen a mnohem víc na SW Celebration | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest